Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sparks

senior tag

válasz deadwing #4061 üzenetére

Nekem az volt, hogy beérkezett az országba, posta küldött egy levelet csigapostán, hogy vámolni valóm érkezett. Erre elküldtem a megadott email címre a hivatkozási szám és csomagszám megjelöléssel a Paypal oldal másolatát, amin rajta volt a termék megnevezése, ára. Ezután vártam. Megjelent a nyomkövető oldalon, hogy a postára ért a cucc a vámolás után és én itt rontottam el, mert vártam, hogy kihozzák. A posta 2 napon keresztül erre képtelen volt, így bementem személyesen a budapesti levélkicserélőbe (vagy hogy a bánatba hívják) kifizettem a vámot és elhoztam a motyót. Ezt a USPS Priority Mail megnevezéssel küldte, ami ugye elsőbbségi cucc lett volna, de baxtak kihozni. Ha azt látod, hogy a postán van, akkor érdemes ezt a levélkicserélőt hívni, a száma már nincs meg, de lehet a telefonomból elő tudom halászni még. Előfordulhat, hogy hamarabb megkapod, mintha arra vársz, hogy házhoz vigyék. Persze ez budapesti kézbesítés esetén értendő, vidéken gondolom a helyi postahivatal az illetékes.

Szerk.: Régebben volt olyan, hogy a Fiumei útra be lehetett menni a papírokkal, de úgy tudom, hogy január 1. óta ez már nem játszik, mivel Ferihegyen van a postának a vámközpontja, és ott zajlik a vámolás.

Új hozzászólás Aktív témák