- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
válasz
deadwing #4061 üzenetére
Nekem az volt, hogy beérkezett az országba, posta küldött egy levelet csigapostán, hogy vámolni valóm érkezett. Erre elküldtem a megadott email címre a hivatkozási szám és csomagszám megjelöléssel a Paypal oldal másolatát, amin rajta volt a termék megnevezése, ára. Ezután vártam. Megjelent a nyomkövető oldalon, hogy a postára ért a cucc a vámolás után és én itt rontottam el, mert vártam, hogy kihozzák. A posta 2 napon keresztül erre képtelen volt, így bementem személyesen a budapesti levélkicserélőbe (vagy hogy a bánatba hívják) kifizettem a vámot és elhoztam a motyót. Ezt a USPS Priority Mail megnevezéssel küldte, ami ugye elsőbbségi cucc lett volna, de baxtak kihozni. Ha azt látod, hogy a postán van, akkor érdemes ezt a levélkicserélőt hívni, a száma már nincs meg, de lehet a telefonomból elő tudom halászni még. Előfordulhat, hogy hamarabb megkapod, mintha arra vársz, hogy házhoz vigyék. Persze ez budapesti kézbesítés esetén értendő, vidéken gondolom a helyi postahivatal az illetékes.
Szerk.: Régebben volt olyan, hogy a Fiumei útra be lehetett menni a papírokkal, de úgy tudom, hogy január 1. óta ez már nem játszik, mivel Ferihegyen van a postának a vámközpontja, és ott zajlik a vámolás.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged