- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
csaba951 #3487 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy akkor miért a fake accountoktól félnek. Elvégre ha fake regisztrációval küldök pénzt, akkor visszavonáskor nekem kell bizonyítanom, hogy tényleg én vagyok az, aki és én is megszívom, ha nem tudom igazolni magam. Szóval az én oldalamról is necces, mert kétlem, hogy ha a Paypal meglátja, hogy Guy Fawkes visszavont pár dolláros tranzakciót az unverified accountjából, amihez még bankszámlát sem társított, akkor túlzottan készséges lenne.
Viszont, ha én vagyok John Smith New York-ból, vagy Kovács Béla Budapestről, akkor baromi egyszerű dolgom van, mert míg a Paypal szemében van egy verifikált accountom (azaz teljes mellszélességgel kiáll mellettem), addig az átbaszott emberek kezében van egy név és egy e-mail cím, amivel ebben az esetben nem mennek semmire. Ellentétben ha Weiszmüller-Csókáshegyi Poindexter néven anyakönyveztek, akkor tökmindegy, hogy Mucsajröcsögén vagy nagy Budapesten élek, akkor is megtalálnak és betoncsizmával alszok a Duna mélyén, ha túl sok embert vagy akár csak egyetlen nehézfiút baszok is át.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Nintendo Switch 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DIRT Rally 2.0
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Honda topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Kingston Fury 2x16GB DDR5-6000 KIT (KF560C36BBEAK2-32)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- HP Prodesk 600 G6 mini PC gyári WIFI - Core i5 10500T- 16GB - 256GB NVMe SSD - több db!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest