Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
válasz
zichie
üzenetére
Én is hasonló cipőben vagyok, de nem találtam meg azt az exchange-t ami jó lenne.
Hiányoznak nekem Kraken elvett "advanced" opció, leginkább trailing meg stoploss. Emellett margin trading is kellene, az meg nincs binance-on pl. Bitfinexen van, de onnan elhoztam amin volt hírek miatt. Bittrex ugyanez, ott authentikációval szivatnak, meg ott amúgy sincsenek megintcsak a fentiek.
HitBtc-t még nem néztem, mindenesetre ha van valakinek tippje azt örömmel venném.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Háztartási gépek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Lenovo LOQ 15IRX10 i5-13450HX RTX5060 32GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Lenovo LOQ 17IRX10 i5-13450HX RTX5050 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Dell Inspiron 5502 notebook
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest