- Apple MacBook
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Most már ilyen is van: "Laptop" macskáknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
válasz
zichie
üzenetére
Én is hasonló cipőben vagyok, de nem találtam meg azt az exchange-t ami jó lenne.
Hiányoznak nekem Kraken elvett "advanced" opció, leginkább trailing meg stoploss. Emellett margin trading is kellene, az meg nincs binance-on pl. Bitfinexen van, de onnan elhoztam amin volt hírek miatt. Bittrex ugyanez, ott authentikációval szivatnak, meg ott amúgy sincsenek megintcsak a fentiek.
HitBtc-t még nem néztem, mindenesetre ha van valakinek tippje azt örömmel venném.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Formula-1
- Macrodroid
- PlayStation 5
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 /i5-1245u/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest