Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
evko
aktív tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Na most, én jelenleg 30 ezer ft-ból is jóval több profotot csinálok, mint 80 ezer ft. A profitról beszélek.
Én nem örülök neki, ha inflálódik. De van olyan hülye, aki a bankba rakja több évre és még ráfizet.
Őt röhögheted, mert számolni sem tanult meg.
Ez nem szerencsejáték.. Semmi köze a szerencsejátékhoz.,Viszont ha semmi út nincs a nagy szakértők szerint, csak az, hogy betesszük ilyen többet vesztel, mint nyersz hülyeségekbe a pénzed, akkor ezek a szakértők azt is mondják már meg, hogy miért/hogyan lettek milliomosok? És a többi.
De tudom a választ. Mindenki lop, mindenki csal, aki 3% hozamnál többre vágyik évente...Én momentán évi 10% hozamért semmibe sem teszem bele a pénzem... Nem hiszem, hogy van értelme 500 ezret beteni évi 50 ezer ft nyereségért. De kinek a pap, kinek a tudom is én.
Az igazság ott van, hogy nem a legeslegeslegeslegaljáról kellene megközelíteni ezt a befektetés témát. Ez épp olyan, hogy bemegyek a vodához szerződést kötni, majd anyázok, hogy hogy átcsesztek...
A bankok/szolgáltatók a népnek a legrosszabb feltételeket/kondíciókat kínálják.
De így van ez jól. Ezeken keresnek a tájékozottak.
Szép napot!

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AMD RYZEN 5 9600X/RX 9070 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest