Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
Sziasztok
van még valakinek ilyen lapja? esetleg yorkkal -
thomboy
tag
Sikerült új stabil eredményt elérni 3,6 Ghz személyében, már csak meg kell néznem milyen feszültségekből tudok még lefaragni
Igaz így most 500-as FSB helyett 450-en megy a proci (ami alapból 266-os).
-
thomboy
tag
Sziasztok!
Nem tudom valaki használ-e még ilyen alaplapot, de jött ki új BIOS.
2009-09-24-es BIOS
-
Fényhozó
tag
Üdv emberek!
Ramot milyet ajánlanátok ebbe a lapba? Mert Ram support listet nemigen találok a weboldalukon. Vagy csak rosz helyen kerestem?
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv
-
DJ Anti
csendes tag
Hát a kiskönyvben mindenféle hibakód van de ilyen sajna nincs
esetleg kis angoltudással:
http://www.biostar.com.tw/app/en-us/support/e-support.php?area=de -
DJ Anti
csendes tag
-
sziasztok.
ezek szerint él ez a topic.
pedig a beszállitó hiánya után azt gondolnám,nem nagyon van user aki ilyet használna.
hol lehet ilyet beszerezni ?
ill. melyiket érdemes beszerezni ?
Biostar TP45 HP vs Biostar TPower I45 -
proper
őstag
válasz
Randall1017 #89 üzenetére
a kiskönyvében benne kéne hogy legyenek a hibakodok
-
Randall1017
tag
Sziasztok!
Van egy Biostar T-Power I45-ös lapom. Amikor bekapcsolom a gépet az alaplap kijelzőjén megjelenik egy hibaszám: E1. Nem tudja valaki hogy mit jelent illetve hogyhogy lehet meg szüntetni?
-
proper
őstag
belépnék a klubba, látom nem nagyon pörög a topik
janix12 kolléga lapja landolt nálam Biostar TP45 HP 5.0 személyében
szivesen vennék pár jótanyácsot biosbeállitás terén mert abit után elég nagy a káosz és az uj dolgok illetve mire érdemes jobban odafigyelni
-
Janix12
aktív tag
Sziasztok..
Van egy Biostar TP45 HP alaplapom és szerettem volna belerakni a 8800GT-m mellé egy másik karit fizikának mégpedig egy 8500GT-t , Átraktam a jumpersort és az egyest is, de a kártya berakása után nem látta 8500GT-t...
Ez mitől lehet..? A 8800GT- 8x-ra esett vissza 16x-ról..
Előre is köszi a válaszokat... -
Randall1017
tag
Sziasztok!
Nem tud valaki véletlenül garanciáztatni egy Biostar T-Power I45-ös lapot? Egyáltalán el sem indul, nem kapcsolbe..
-
VinoRosso
veterán
-
MaSzKa
senior tag
még nem néztük
az is lehet a passzív vga a ludasde pont te írtad MCH-nek kötelező +feszt adni
nekem abit-nál alapbeállításssal is lehet tuningolni egész jól"Ha alap 1,2V, akkor +0,1 is mehet neki.."
itt nem úgy kell álltani hanem ahogy írtam
sztem szuper kis lapVinoRosso a Crucial-t támogatja ez a Biostar
-
MaSzKa
senior tag
válasz
VinoRosso #67 üzenetére
pedig a crucial ramokat támogatja
a gyári tesztbe is azzal teszteltek
cimbinek is crucial tracer led 1066mhz 2x2x1Gb felállásba
egyik kit
F8as a másik az F9-es lehet ez miatt instabil és már új verziósak 1 oldalasoknéha lefagy 10-20perc játék után
kijöhetne már valami új bios 2008.7.10 -nél újabbGorneck23 MCH-nak hogy adja plus feszt?
[link]így néz ki
van
Auto van most
0.61xVTT
0.64xVTT
0.57xVTT
0.54xVTT -
VinoRosso
veterán
hát ez is szopó lesz....jön fel az ára mint a talajvíz, és még a cruical ramjammal se kompatibilis. Mi a pék fszát vegyek
-
VinoRosso
veterán
mm szép. Mennyiért vetted a T-powert? Gondolkodtam rajta, mivel abiték becsődöltek, hogy beszerzek egyet, elegem van már az ánuszból, gigaböjtöt nem akarok, msi kaki, dfi drága és bajos, úgyhogy marad ez meg a kiváncsiság. Csak nándikánál lehet kapni?
ja esetleg foxconn p45ökről nem tud valaki valamit, már hogy idehaza lehet e kapni és hogy hol.
-
MaSzKa
senior tag
az ajándék heat-pipe-os coolert úgy raktam fel
hogy leszedtem róla a ventitígy a tápegységen és a hdd-n kívűl nem volt mozgó alkatrész
halk volt egészen addig amíg a vga el nem kezdett ciceregni játékok közbe
de ez 1 másik történet
a hd4850-es topicba írtam le -
MaSzKa
senior tag
-
toyone
őstag
MaSzKa Gornek23-nak igza vanp robált ki 2 gb-al úgy nem szabad újraindulgatni
-
MaSzKa
senior tag
de nem érted meg, hogy a ram gyári alapfeszültsége 2.0Volt
ami a bios-ba is be lett állítvaés csak resetnél jelentkezik ez az eset néha
minek kéne az MCH-nak fesz ha nincs tuning
valaki a stabilitás miatt vesz ilyen lapot
rengetegen vannak akik nem tuningolnak és nekem se a mániám
-
MaSzKa
senior tag
a gyártói weboldalon 2.0 volt van írva
sok árlistába meg 2.2V
már az új verziósak (kevesebb led)
remélem bios frissítés megoldjade arra is tippelek hogy a 2x2db KIT nem szereti egymást mert az egyik F8 másik F9 -es
a lap a ramoknak alapból kb 0,04V-al többet ad mindig mint ami be van állítva
a bios kicsit áttekinthetetlen
-
MaSzKa
senior tag
cimbinek is megjött Biostar T-Power I45
jó lenne valami új bios hozzá, mert néha resetnél nem indul el egyből
csak csipogv5.1-es
amúgy rendkívül ötletes a lap, pl hőfokot 1 idő után kiírja a Post kijelző
beépített Memtest 2.01 van a bios-bausb-röl frissíthető a bios csak a file kell és 1 kattintás
annyi beállítás, hogy alig lehet kiigazodni
Crucial 4x1 Tracer LEd 1066 ramok vannak hozzá meg E8500
tuning csak kicsi lesz -
Genji
őstag
Megjött végre a Biostar T-Power I45 lapom, tegnap rápróbáltam és a 9,5x475 simán ment az E8500al.
Titkon reménykedem a 5Ghz elérésében léggel. Ma este kiderül...
-
Zé_Mester
őstag
nem nagy valami
NB-nek 1,5V ramoknak 2,4V procinak meg 1.35V hogy tuti legyen a dolog, PLL feszt 1,6V-ra tettem, aztán starthja, itt egy eredmény, épp most készült el
E8600@ 7x600FSB !!! - Orthos 18 min STABIL !!!!! -
Zé_Mester
őstag
-
winfier
senior tag
Grat
Csak így tovább -
Zé_Mester
őstag
tegnap nekiestünk a lapnak meg az E8600-nak
.
itt volt az új CPU POT is, összejött jópár fincsi motyó is, úgyhogy volt mivel szórakozniíme az eredmények :
E8600 (D.Ice) + Biostar TP45-HP + Crucial Ballistix/SuperTalent
Max FSB VALID : 3832MHz (6x638FSB), VCore 1.608V (-61 fok)
Max órajel VALID: 5600MHz (10x560FSB), VCore 1.708V (-52 fok)E8600 + Biostar TP45-HP + SuperTalent - ATI Radeon 4780 CrosFire
3DMARK05 : 30888 (CPU 5000MHz - 4870 CF Default)
3DMARK06 : 22809 (CPU 5000MHz - 4870 CF Default)E8600 + Biostar TP45-HP + SuperTalent - MSI 9800GX2
3DMARK06 : 22947 (CPU 5000MHz - 9800GX2@756/1944/2200)
3DMARK06 : 24079 (CPU 5300MHz - 9800GX2@756/1944/2200)sajna a procit nem tudtuk tovább húzni mert a Corsair HX620 nem bírta tovább.
(3DMark tesztekbe a kártyákat külön hajtotta egy Corsair HX520, a HX620 pedig csak a lap/procit etette)úgyhogy egy jobb tápra van szükség, mert ez így még elég karcsú, legalább 6000MHz-es Valid kellett volna, de 5600 felett egyszerűen lekapcsolt a gép.
úgyhogy következő nekifutásra már egy komolyabb táppal indul a tesztelés. -
-
Zé_Mester
őstag
az arányokat a ram-fsb között állítod be.
intel kitalálta hogy a régi P4 után mostmár a ramot nem lehet visszaosztani, hanem csak felfele.
ez többé kevésbé érthető is, hiszen a DDR2/DDR3-as ramok már olyan sebességeket tudnak, ahol nincs értelme a visszaosztásnak.
a felszorzásnak a lényege hogy mindig az FSB-ből kell kiindulni.
a legkisebb ram sebességet úgy tudod beállítani hogy úgy lövöd be hogy az éppen járatott FSB-vel megegyező sebességre állítod be.
pl.: 333FSB - RAM333MHz --->> DDR2 667MHz ez az 1:1 beállításpersze 333FSB mellett is lehet magasabb sebességre állítani a ramot, 800,999 és még megannyi sebességet be lehet állítani, persze ezt a lapod kiírja hogy adott szorzónál menni lesz az aktuális ram sebesség.
magasabb FSB-nél is így működik, pl ha 500-as FSB-n jár a procid, akkor a ramot minimum DDR2-1000-re tudod belőni.
itt is ugyanúgy lehet még feljebb is vinni a ramot, ha bírja a tempót.nekem azért vana szükség olyan ramra ami megy mint a bolond, mert 650FSB-hez a ramot minimum 1300MHz-en kell járatni, különben nem fog menni.
és 1300MHz-et elérni egy rammal már elég komoly dolog, átlagos ramok nem képesek ilyen sebességre.remélem értehtő ahog leírtam ezt az egészet, próbáltam egyszerűen megfogalmazni hogy átlásd a dolgokat
remélem segítettem -
-
-
Tenken
őstag
Atyaúristen!!!
Kitől lehet ilyen lapocskát szerezni? -
-
Zé_Mester
őstag
na tesztelgettem ma egy kicsit, hogy nehogy szó érje a ház elejét
de lustaságom még mindig megvan, úgyhogy nem írok le mindent ide is :
itt már megtettem egyszeregy kis kiegészítés
Biostar T-Power I45-HP - C2D E8600 - 2x1GB OCZ FlexXLC 1200
-
-
Zé_Mester
őstag
első benyomások a lappal :
felszereltségét tekintve pont annyi amire szükség van. nincs felesleges csicsa, minden úgy jó rajta ahogy van.
ami tetszett hogy nem tettek rá egy bazi nagy idétlen HP rengeteget, ami oda-vissza melegíti az alaplap részeit
tetszik még ez a fura szín összeállítás, nagyon jól mutatBios első látásra talán elrettentő, de miután párszor körbelapozza az ember, onnantól kezdve egész barátságos.
elég sok mindent lehet babrálni rajta, a tuning része viszont egyszerű, de mégis hatékony.nem kell össze-vissza szórakozni mindenféle különleges funkciókkal, csak a lényeggel kell törődni.
ami még nagyon tetszett, hogy abszolút nem melegszik a lap.
minimális hűtéssel 26-28 fokos volt az NB, ami nagyszerű eredménytuningról majd vasárnap bővebben, nagyon kíváncsi leszek hogy mit alkot
-
toyone
őstag
Achi dobsz be pár személyes eredményt a lappal kapcsolatban?
-
joshua7
veterán
nándikánál van TPower, 30k.
DFI DK P45-re szintén hasonló árat mondott. Hát nem tudom, melyiket venném inkább. -
-
Kapható mo-n? Ha igen mennyiért , elég jól néz ki.
-
laci06
senior tag
-
Achill3uS
nagyúr
Mindenki ismeri a jó öreg Biostar-t, és most láttam, hogy a P45-ös lapjaiknak még nincs topicja, pedig ezek aztán tényleg megérdemlik.
PH! cikk:
http://prohardver.hu/hir/tuningolhato_p45_chipsetes_alaplap_a_biostartol.htmlhttp://www.biostar.com.tw/app/en-us/
TPower I45 5.x
TP45 HP 5.x
Aktuális fsb WR-eket is ezekkel tartják.
[link]
[link]
[link]Nyár végére várható a DDR3-mas verzió is.
Nálam tegnap landolt egy TP45 HP, pár eredményt majd rakok be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- Total Commander
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- iPad topik
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest