Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Jah mert ha engem letiltanak, akkor mindenkit tiltanak? Ezt honnan vetted? A fent említett kislányt is egymagát tiltották és nem az egész iskolát. Pedig nyilvánvaló hogy több ismerőse is onnan van. És tartok tőle hogy egy másik diák-diákok nyomták fel bosszúból.
A VPN-t mint elméleti lehetőséget mondtam. Már eleve azért se menne mert fizetős és csak mobil kapcsolattal menne. Wifin már buknád. És nagyon kevés kisiskolás van akinek állandó netje van mobilon VPN-nel.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
Viszont a fenti cikk egy bizonyos országra vonatkozik és a korlátozás is. Vagyis úgy mint nálunk is senkit nem érdekel hogy ki hány éves. Akkor van szerintem baj ha begyűjtesz pár ellenséget és feldobnak. Ha ésszel használja az ember nem lesz gond.
Nálunk most pl egy 13 éves lánynak függesztették fel a fiókját. Az egészben az a jó hogy a tanár facen küldi nekik az anyagot meg az instrukciókat. Vagyis illegálisan.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Most ezt nem értem. Ha én egy másik országból jelentkezem be azt hogy akarod tiltani? A szolgáltató is azt fogja látni amit beállítasz országot. Pont erre van kitalálva a VPN. Jómagam is kipróbáltam pl a Youtuben itthon letiltott videónál. És simán ment rajta. Viszont a VPN nincs ingyen, és ez nem hiszem hogy megoldható a gyerekeknek a szülő tudta nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
értem, tehát eddig anyuka megkérdezhette a gyerekét fb-n, hogy mit vegyen vacsorára, ezek után nem teheti meg, és ez nem szól bele a család életébe. ez veretes marhaság.
a másik probléma, hogy az fb nem csak a 16 éven aluliakra veszélyes. lásd még: villamos alól mosolygó influenszer. az mennyiben lesz jobb, hogy ha beválik a tiltás, egy rakás nulla tapasztalattal rendelkező felnőtt esik majd be a platformra? eszükbe se jut, hogy inkább okítani kellene a gyereket, hogy mire felnő, legyen ismerete, tapasztalata, rutinja?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
joghurt
addikt
A platform lehetőségei erősen korlátozottak. 14 év alatti gyerek egyáltalán nem jogképes, így a személyes adatainak kezeléséhez sem járulhat hozzá. 14-18 között korlátozottan cselekvőképes, azaz a jognyilatkozatának érvényességéhez a szülő jóváhagyása is szükséges. (Házasságkötéssel 18 alatt is nagykorúvá válhat, viszont azt sem tehet 16 éves kora előtt.)
Ezért van pl. a Google-nél szülői felügyelet, ahol a szülő fiókjából adminisztrálható a gyereké.
A tej élet, erő, egészség.
-
anulu
félisten
majd meglátjuk.
másik fele, hogy ok, hogy "az ellenzék" is támogadta, de ne felejtsük el, hogy ezek a fiatalok nemsokára választó polgárok lesznek. simán lehet, hogy jön egy "3. erő", aki meg tudja szólítani őket...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
egy idő után a platform üzemeltetőinek meg elege lesz, és lehúzza a rolót. na azt egy kormány sem akarja, hogy az ország YT / FB / Insta / TikTok felhasználói ellene forduljanak.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest