Hirdetés
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Trackball/hanyattegér topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Többször szóltak már neki emiatt, de láthatóan élvezi a helyzetet, meg a vélt szellemi fölényét, a lapcsalád meg gondolom épp nincs eleresztve cikkíró szakiparosokkal szóval ez van.
Engem is zavar, nyilván azért mert életemben egy könyvet nem olvastam és egyszerű vagyok mint a bot, de mivel disznókkal nem állunk le iszapbirkózni egyszerűen nem olvasom (és nem kattintom le) a cikkeit.
Egyszer majd kikerül a buborékból aztán amikor kap valós piaci visszacsatolást erről a szellemi kútmérgezésről, akkor majd lehet sopánkodni hogy itt senki nem becsüli az alanyi agyasrapperek flikkflakkolós kényszerrímein pallérozott elme felsőbbrendűségét. Kivárjuk.
-
Aprósólyom
addikt
Na itt az olcsó venti hírek között, hadd kérdezzem meg a rutinos vén rókákat, hogy ezeket az olcsó ventiket szoktátok centírozni? Mert hát ugye elég nagy a minőségbéli szórás egyik-másik példány között (ezért is olcsó).
Egyszer kipróbáltam pár ventin, és azt kell mondjam, hogy elég szépen lehet javítani a rezonancia zajon.
Utána egyből rá is kerestem, hogy amúgy csinálnak-e ilyet és égen: prémium ventiknél a gyártás folyamán is alkalmazzák a technikát. (Pl. Be quiet: https://youtu.be/YnvgpeoOtC8?si=AUOAXajARhoAyxq1)
Igaz én jóval egyszerűbb és házi megoldást alkalmaztam. -
-
-
plömplöm
őstag
-
plömplöm
őstag
ha tényleg fix lenne az az 1900rpm, akkor nem írta volna oda a gyártó, hogy "Start Up Voltage 5 V DC". de odaírta. a "Typical Voltage 12 V DC"-n 1900rpm, de ez nem azt jelenti, hogy fix.
(tiszta nlc)
-
Sokadik nick
csendes tag
Folyadék csapágyas? Hm az milyen tessék mondani.
-
Viktor77
titán
Miért pont a Silent fix 1900-as fordulatos? A többi halkabb lehet.
-
Faja, csak ez a méret hiányzott a P sorozatból!
Nagyon jó ár/érték arányú modellek, még egy 15mm-es Slim PWM modell kell a kínálatba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A cég négy pénztárcabarát, 92 mm-es megoldással jelentkezett, melyek között van láncba köthető és halkított konstrukció is.
- Google Maps
- Ukrajnai háború
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Dell notebook topic
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Rampage Shiva CM 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest