- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #32849 üzenetére
Nem merem megnyitni
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #32785 üzenetére
XD
+1 Tibinek!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
Procihűtőt valakinek?
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #32181 üzenetére
Köszi szépen
-
SipiBcs
őstag
Albit keresünk a Kedvessel... Ha esetleg tud valaki valamit, akkor megköszönöm az infót.
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
20 évesen megtapsoltam volna! 30 évesen tátott szájjal irigykednék, most 40-en túl lehülyézem!
-
SipiBcs
őstag
válasz grizlisandor #31224 üzenetére
Csokiért nem adom, de természetesen féláron mehet...
Valami okosságot csak kitalálunk rá!
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #31212 üzenetére
Járókeret jöhet... majd jó lesz valamire alapon!
-
SipiBcs
őstag
válasz grizlisandor #31214 üzenetére
Hát... ha tehetném csak Vertex 3 cuccokat használnék. 3 darabot nyösztettem eddig és se pebességben, se másban sosem volt problémám!
-
SipiBcs
őstag
Vegyetek ezt-azt!
-
SipiBcs
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #31057 üzenetére
Mellényúltál sajnos.
A környékemen sorra mennek tönkre a Giga és Anus lapok, Asrockra a sockít 775 után szerintem nem ez a jellemző.
De ugye kinek a pap, kinek a papné... Vagy a leánya
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #31054 üzenetére
Évek óta hajtok Asrockot. A középkategóriától felfelé vetekszik bármelyik gyártóval. Az alsó szegmensben meg véleményem szerint annyival olcsóbb, hogy ott nem is szabad minőséget elvárni!
5-6 éve több gondom volt Asus vagy Giga lapokkal, mint az Asrockkal.
-
SipiBcs
őstag
Elado a Galaxy S3!
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Vásárolni szeretnék, ha van valakinek a polcon ilyesmi, pls dobjon privátot:
- 2x2GB DDR3 ram
- 256 GB SSD Sata3
- Ati R280 vagy NVidia 760-770 körüli videó kártyát"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #30891 üzenetére
Most én is csatlakoznék
-
SipiBcs
őstag
Széttört a fülesem.
Szerintetek mit érdemes venni a mostani kínálatból, de nem 30 ezer felett? Mindenfelé a HiperX Cloud-ot ajánlják, de nekem az drága must. Max 10 ezret szánnék rá, de kíváncsi lennék, hogy szerintetek mi a tutti. Hátha elcsábulok...
-
SipiBcs
őstag
Van-e eladósorban 2x2GB ram valakinél?
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #30290 üzenetére
Nem merek belépni :-D
-
SipiBcs
őstag
Én a Szemfényvesztők címűt merném ajánlani bárkinek, nagyon jól szórakoztam rajta. Most a Kingsmant röhögtem végig, hihetetlenül cizellált fanyar humora van a filmnek!
A hétvégére a Kém van betervezve.
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #29973 üzenetére
Elgondolkodtam 10 mp-ig, hogy mitől 27!
Okosügyes
Jajjjj..... 25!!!
-
SipiBcs
őstag
Ha csak lesitek a 99-et, akkor sosem lesz meg a 30k
-
SipiBcs
őstag
Kellene nekem egy 17-20"-os monitor. Olcsón, gyorsan, ha lehet szállítani kellene a lencsésire. Thx
-
SipiBcs
őstag
Eddig majnem tünetmentes volt az allergiám. Rájöttem, hogy ha nem eszek paprikát, akkor alig jön elő. Na 3 napja gombásat ettünk, tegnap már tüsszögési rohamjaim voltak, iszonyatosan beindult az orrfújás-könnyezés. :@
Teebee: Na azt a melót sem egy párkapcsolat mellé találták ki.
Én most a hét elejére keresek valami laza beugrós munkát a Sony mellé. :-)
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz forintuser #29560 üzenetére
Nálam a LaMaffia és az AlCapone pizza ver mindent!
-
SipiBcs
őstag
Időben akkor is annyi, de a díjtartalmat nem tudom, szerintem ugyanannyi.
-
SipiBcs
őstag
válasz forintuser #29354 üzenetére
3 óra kB
Eü papír... Csekk, kormányablak....
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz Digger #29144 üzenetére
Dumával, magabiztossággal nálam szerencsémre mondva nincs gond A multik stresszinterjui kemények, gond nélkül firtatják a pöcsöd méretét
Public: picsába... lebuktam nyakkendős takarító leszek
-
SipiBcs
őstag
válasz grizlisandor #29141 üzenetére
A ráérős kolléganő helyett egy középkorú pasi ült középen! Már ott sejtettem, mikor ő tette fel a kérdéseket, hogy itt valami nem kóser!
Egyelőre nem tudom, hogy beleszólhatok-e az árképzésbe, de van egy olyan érzésem, hogy nem nagyon! Szerintem bizonyos határok között engednek majd mozogni, de azt sem azonnal, hanem ha már bizonyítottam ezt-azt
-
SipiBcs
őstag
Köszi mindenkinek!
Feró2: "promóter" Sámli extra... heti 3 napot az MM-be kell szakértenem a fényképezőket és a TV-ket. Mellé majd keresek valami melót, de így alapjaiban sem hangzik rosszul a cucc, a fizetés is jobb lehet a megyei átlagnál, még így havi 99 órával is A teendőim az értékesítés mellett: rendben és tiszták legyenek a kihelyezett termékek, rendelés, heti riport küldése.
Amikor a közvetlen főnököm közölte, hogy jöv héten küldik a méretre szabott inget, polót, akkor már csak vigyorogni tudtam!
A hétfői oktatáson, személyes interjún megizzasztottak rendesen: "behívok valami ráérős kolléganőt, majd ő leteszteli mi ragadt meg" - mondta a tréner. Utólag kiderült (rákerestem), hogy a Mo-i főfőfőfő.... kereskedelmi ig vezényelte le a személyes beszélgetést. Három termék ajánlása és utána az eddigi legkeményebb személyes interjúm, a legkukacosabb "multis" kérdésekkel. Nem könnyű dumában megfogni, de akkor és ott patakokban folyt rólam a víz!
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Nyihááá... új meló ezerrel!
Tegnap voltam a nagyfaluban állásinterjún, ma csörögtek is, hogy megnyertem a futamot, jövő héttől kezdhetek. Nem szaroznak a multiknál!
Ha véletlen Sony feliratú ingben láttok, akkor nem ér rólam letépni. Nem menőzök, az munkaruha!
-
SipiBcs
őstag
válasz Bjørgersson #28984 üzenetére
Láttam Nekem is elő kellene szednem és lőni pár órát... de itt a vízparton inkább sör-peca kombót élvezem!
-
SipiBcs
őstag
válasz Bjørgersson #28982 üzenetére
Ne rendetlenkedj... menj bf4-ezni!
-
SipiBcs
őstag
Valakinél nincs véletlen elfekvőben egy 26" monti hátsó kerék? Csoki-sör-aprópénz az ellenszolgáltatás, a Thai lányok momentán hazautaztak.
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #28911 üzenetére
Sok sikert!
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #28909 üzenetére
Hova lesz a menet? Én is éppen allasnezegetőben vagyok
-
SipiBcs
őstag
válasz forintuser #28895 üzenetére
Pizza: LaMaffia a tuti befutó. Nálam a Stones annyira nem favorit, az Atiról meg leszoktunk, szerintem esett a színvonal.
A kollégák a LaMaffia hambijátol oda vannak meg vissza, én sosem ettem még.
A City Burgeres nekem nagyon nem jött be, de nem is fikázom... olyan elmegy kategória.
A vasutasnál a hambis néni 4-5 sör után maga a mennyország!
A Speed-el meg csak a gond, sokat romlott mostanában szerintem, pizzát már évek óta max kényszerhelyzetben rendelek tőlük.
-
SipiBcs
őstag
válasz forintuser #28889 üzenetére
Itt egész jókat írnak!
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #28884 üzenetére
Gonosz... nagyon gonosz!
-
SipiBcs
őstag
válasz Tybee21 #28828 üzenetére
Nem vírus, hanem kéretlen program. A programok telepítése/eltávolítása fiókban nézz körbe... valami protocon vagy valami ilyesmi a neve. A hirdetések alján szerepel kisbetűvel, hogy mit kell keresned
Azt a programot eltávolítod és örömbódottág!
-
SipiBcs
őstag
Éppen megegyeztem egy routerrel kapcsolatban egy eladóval, szerencsére simán ment minden, sikerült levajazni egy D-Link 1043 ND cuccost jóárasítva.
Ilyen esetben ha vásárolok valakitől, akkor azért igyekszem körültekintően informálódni, elviekben nincs is a sráccal semmi gáz. Közben ide is benéztem, nem semmi sztorikat lehet olvasni!
Jah van egy eccerű, ócó, 150 mbites, wifis routerem eladó!
-
SipiBcs
őstag
Pénteken (minő véletlen) Csabán a Korzó téren is átadták a szökőkutat! Mi is huncutkodtunk kicsit!
Amikor a hivatalos videóban az alpolgármester azt mondta, hogy randipontnak szánják a Korzó teret, akkor sírva kezdtem el röhögni!
-
SipiBcs
őstag
válasz sanzi89 #28649 üzenetére
Inkább kétszer nézzetek szét és rágjátok át, minthogy jövő héten verjétek a fejeteket a falba.
Bár klasszikus, hogy veszel egy cipőt, két sarokkal arrébb találsz egy jobban tetszőt, olcsóbban!
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Isten éltesse a zÜnnepeltet!
-
SipiBcs
őstag
válasz doberman #28431 üzenetére
Itthon magasság/teljesítmény szabályozás van érvényben a frekvencia kiírásakor. Minél magasabbra rakják az antenna csúcsát, annál kisebb adóteljesítményre adnak engedélyt.
Ha jól sejtem, akkor a szomszédban még nem értek el ennek az EU-s szabályozásnak a lépcsőfokára, lövik ezerrel a cuccot. Itthon telepített mérőállásokkal és mobil kocsikkal pozicionálják centire pontosan az antennák csúcsát és leadott teljesítményét.
-
SipiBcs
őstag
válasz lugosi #28419 üzenetére
Létezik bizony. Nekem a mostani albimban Bcsabán a Bartók B. úton nincs lófax se... néhol még a térerő is elmegy beszélgetés közben! Speciel kitapasztaltam, hogy a mosogatónál nem tudok telefonálni... ergo nem mosogatok!
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #28232 üzenetére
És tökéletesen helytálló
-
SipiBcs
őstag
válasz littlelion21 #27711 üzenetére
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #27593 üzenetére
Köszönöm
-
SipiBcs
őstag
válasz PindurAnna #27352 üzenetére
Holtodiglan... Nálam az elmúlt elmúlt évek legjobb trillere
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #27342 üzenetére
Már hiányoltunk a topicból
A pics... nincs E a mondatban!
-
SipiBcs
őstag
válasz Digger #27290 üzenetére
Az Index fórumán találsz bőven tippeket és segítséget. A keresőbe írd be: autóval Görögországba. Ha nem találsz szimpatikus lehetőséget, segítenek is, általában normális a közösség!
-
SipiBcs
őstag
Bakker... Valaki linkelt egy animgif gyűjtemény ilyen jópofa rajzolt cuccokkal! Visszalapoztam 2014-ig, de lófaxot nem találtam. Ha valaki emlékszik, akkor pls tegye meg, hogy újra linkeli.
Köszönöm!
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
válasz PindurAnna #26927 üzenetére
Nekem a Winchesterről teljesen más jut eszembe... A megboldogul legényéveimet ott hagytam el...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest