- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pupehap
tag
Mindenki aki ilyesmire panaszkodik, sepregethetne a saját portáján.
Nyilvánvaló user error-ok . A büdös életbe nem futottam még bele egyik gyártó kártyájával se driver problémába. Talán nem kellene lecserélni a stabil drivert egy fittyf@x bétára, mert miért ne.... Szánalom a köbön...."ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni " José Luis Torrente
-
martonx
veterán
Sajnos a közelmúltbéli tapasztalataim alapján AMD kártyát már akkor se vennék, ha ingyen adnák. Ezért is várom nagyon az Intelt, hogy végre legyen még egy komolyan vehető alternatíva az Nvidia ellenében.
Azért az AMD és a jó driver így egy mondatban leírva, elég vicces volt, köszönöm!
Az intelt meg gagyi driverezzük, miközben ha nem is diszkrét gpu-kkal, de évtizedek óta ott van a GPU piacon, sőt mára meglepően korrektek a beépített GPU-ik, ellentétben az AMD-vel, ahol az asztali ryzenekbe rakott izék, éppen csak képet adnak (itt most kizárólag a latest gen CPU-ról beszélek).Én kérek elnézést!
-
DaVE-1
senior tag
7600 az a 4060 alatt van pár %-al ez meg ráfejel a 4060ra is kb 10-et..
Ezek a %-ok rettentő közel vannak egymáshoz.De az ember (már aki olyan) el tudja dönteni neki melyik kell és miért
Szerintem a DLSS miatt a trioból az új emberkék a 4060-at vennék legtöbben. De ez csak az én meglátásom.[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
Nem volna rossz
Bár ugye nVidia sajnos felvásárolta a 3Dfx-et, így egy jó pár akkor még elméletben létező ötletet és már meglévő működő technikát is átvettek és továbbvittek....pl a "2 videokártya összekapcsolása" (SLI / Crossfire), amit először 2 db 3Dfx Voodoo2 (PCI) esetén láthattunk működni...stb stb.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
hapakj
őstag
Indokolatlant írtam, mint pl ezek a csoda kínai kártyák, amik hoznak egy Geforce 1030-1050 teljesítményt 8x-os fogyasztás mellett. Akkor se kéne ha azoknak a fele árán lenne.
(Max érdekességképp, de aktívan biztos nem használnám)Az egy konkrétan rossz kártya, s nincs olyan ár, ami ezen segít.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Diablo IV
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A kutatók és elemzők munkáját is átvenné már az OpenAI újdonsága
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB /Leirás!/Posta ok!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GAMING GTX 960 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 videokártya - Csomagküldési díj az árban!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest