- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Immár két éve topik tag.
Boldog karácsonyt
Láncfűrésszel fafaragás megvolt idén is
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Srácok, ma egy C3?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #109751 üzenetére
Hiányolod már az érzést, mi? Még a körömcsipesz általi becsipődést is vállalnád, csakhogy érezhesd azt a "becsipnivalót"
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #109744 üzenetére
Sajnálattal kell közöljem, hogy nem tudok a partnered lenni, mikor elő-elő bújik a te rózsaszín éned, foltjaid. Nekem nincsenek olyanok, vagy még nem tudok róla, de a lényeg, hogy sajnos mást kell keress magadnak. Talán TélLili a műtéti következmények miatt érdemleges lenne egy óvatos kérdezgetésre, hátha felsejlik rajta valami Barbie-s. Elvégre nem fogadásból operálta magát Lilikévé. Legalábbis feltételezem
.
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #109696 üzenetére
G2
-
norbert1998
nagyúr
válasz takessz #109650 üzenetére
Tudtommal csak órajelbeli különbség van a kettő között, az pedig egy tuningra tervezett processzornál csak marketingfogás. Nameg persze talán egy hangyával minnőségibb darab lehet a magasabb órajelen futó gyárilag, tekintve, hogy a cég azt választotta a magasabb órajelű verziónak. De persze ez csak spekuláció.
-
norbert1998
nagyúr
Rég haboztam már.... Oktatás 2010's
Előállt egy nagyon érdeks helyzet. Ugyebár mi az első rövidített idejű oktatási rendszerben tanulunk érettségivel együtt szakmát is, azaz mindezt 4+1 év alatt, ahol a szakmai dolgokból az első 4 évre is átcsusszant jópár. Namost a szakma az CAD/CAM, szg segítségével (aided) tervezés/gyártás. Tanterv szerint (tudtommal) az első év így nézett ki:
Heti 2 Infotech. gyak- PC szerelés, röviden és tömören
Heti egy infotech elmélet- ua, elmélet
Heti 2 Programozás gyak, 1 elmélet
heti 1 műszaki rajzMásodik év:
heti 2 hálózat gyak, 1 elmélet... programozás ugyanez, heti egy műsztaki rajz
Harmadik év:
programozás és a hálózat maradt ua, de az új progtanár szaktudása enyhénszólva sem érte el a nullát, túlzás nélkül, az új hálótanár meg szhart se tanított. Heti 2 óra AutoCAD.
Negyedik év:
hálózat ugyanaz, csak 2 van elméletből is, Programozás ugyaanaz, csak adatbázist kezelünk, de itt kaptunk normális tanárt, az AutoCAD-nek és a műszaki rajznak nyoma sincs többé. Helyette kaptunk egy technológiát, de ez tanterv szerint csak ötödik éven van.Na erről a technológiáról mesélnék. Ugyebár szg vezérelt gyártás. CAM. Magyarul CNC ~moreless. Marás, esztergálás.
Az első dolgozat olyan bugyuta szintű volt, hogy mi az esztergakés éleinek és lapjainak a neve, és az általuk bezárt szögek neve, x fordulattal pörög egy y átmérőjű anyag az esztergában, mekkora a forg. sebesség. Milyen anyagokat használnak a forgácsoló szerszámok (éleinek) készítésére. Teljesn jól le volt adva az anyag.
Megmondom őszintén, elfelejtettem tanulni, így kettes lett, abszolút nem értem hogyan, tudtommal közel hibátlan lett, azóta sem láttam azt a dolgozatot tho. De a másik 22-nek mind egy szálig karó. Meg lett ismételve a dolgozat, belekerült egy olyan dolog amit életemben nem hallottam, így csak négyes lett, 2 kettes, többi karó.És az a baj, hogy ezzel nem magamat fényezem. Egyszerűen siralmas, hogy egy ilyen szakmán fingja nincs a gyereknek arról, hoigy mi a faszom az a fúró, meg hogy aluminiumból nem csinálsz esztergakést?!
És akkor a röhej, szülőin egyik gyerek apja nagyba reklámozza hogy ő biza gépész, a picifia meg olyan karót írt, hogy öröm volt nézni. Kétszer is. Hát komolyan mondom, a helyébe úgy elszégyelltem volna magam, hogy előbb hazudtam volna magam férfi létemre varrónőnek, hostesslánynak, Aleska Diamondnak, minthogy bevalljam, hogy gépész vagyok!
Kikönyörögték, hogy vigye le minket a tanár a műhelybe, mutassa meg mi az az esztergapad. Komolyan mondom, 2016, már a zuhany alatt is lehetőség van facebookozni, és nem bírja megnézni a hülyegyerek, hogy mi az?Meg az alap felállás. Mi az, hogy egy CNC szakon nem tudja a gyerek (23-ból 20), hogy mi a halál az az esztergapad??
Na, aztán meg lett írva harmadszor is ugyanaz a dolgozat (na ott má tuttam mindent, ö5ös lett ) és még így is volt 5 darab egyes abból a 19 emberből, aki bemert jönni megírni!Egyszerűen ennyit tudok mondani erre. Sajnálom, én kiakadtam
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #109591 üzenetére
Sajna vagy nem sajna, nem jelent semmit. Pl. a G2-ben lévő Snapdragon 800-as. 4*2.26 GHz, de még 2.8 GHz-re húzva is másfélszer erősebb nála a 4*2.2 GHz-es Snapdragon 820.
Igazából, nem is jelent semmi változást a húzás szerintem.
Vagy az MTK processzorai. Tíz maggal SEM tudják azt a teljesítményt hozni, mint a Snapi 820.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #109561 üzenetére
Ugyanolyan telefonban a gigahewreceket hasonlítgatni, mint gépeken. 4100 4 GHZ-en vagy 6600K 4 GHZ-en? Csak tripla teljesítmény, az órajel ugyanaz. Telefonban dettó ez a helyzet elő tud fordulni. GHz-et NE hasonlítson senkki ott sem.
nagnyorbi: hát ha a gumi olyayn szar, hogy a gumis azt mondja rá, fel se teszi, akkor... lehet tényleg elég szar ahhoz hogy ne tedd fel. de persze látatlanban nem beszélek
de ha kopottas, még fel lehet tenni ha nagyon vészmegoldás. ha öreges(gyártástól számítva) de nem kopottas, dettó. De ha mindkettő egyszerre, az a halálos ítélet. Négyszeres fékutak és hasonló.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #109546 üzenetére
Anyám egy bogrés teás litpon ajándékcsomagot, apám egy elég felsőbb kategóriás termoszt, öcsém nagy gitáros, egy bazi nagy csomag pengetőkészletet kap /6 méret vagy típus, 100 db/, húgom egy farkasos díszpárnát (meg van értük bolondulva), asszony egy 2.0 erősítőt hangszóróval a szobájába, egy karórát(ss ház és szíj, nap és détum kijelzés) és egy pulcsit, papám egy szénszálas LP lemez tisztító anyámkínját. A nagymama meg még mindig rejtély.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Hat ez a zsivány egyes.... Ow dicsérte mint az állat, hogy legjobb sw, stb... Bealudtam a közepén olyan kib@szott unalmas volt. Nem csodalom hogy talán 10-en voltunk a 200 fős teremben
-
norbert1998
nagyúr
Na, 5.9-et evett a járgány. Szerintem egész jó eredmény
-
norbert1998
nagyúr
Mondtam én keresztapam, pozsot ne
Esetleg Superb, Mondeo vagy Focus nem fér bele? Vagy nem megfelelők?24-en kis családdal karácsony, 25 apai ági családdal, 26 anyai ági család+ asszony, 27 itthon leszünk asszonnyal, meg talán anyai ági nagyszülők jönnek, aztán nem tudom, 29 ac film, aztán nem tudom, 31 asszonnyal, de nem tudom meg hol.
Szdijatok a postát....
Ma egy csomag szaloncukor várt az automatában a csomagom tetején
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #109380 üzenetére
Az pont harmincszor több, mint amit itt tudok
-
-
norbert1998
nagyúr
Megy valaki szerdán a Rogue One- Zsivány Egyes-re?
-
norbert1998
nagyúr
Na lészen valami? Lassan leszek TS-en
-
norbert1998
nagyúr
Szóval holnap ki van benne a C3-ban? Illetve ki esélyes?
-
norbert1998
nagyúr
Ő... Oké. De ez így elég... Negatív érzelmi állapotú hangulatot ébresztő hangnemben van megírva. Van rá ok vagy csak túl bonyolult lett volna a nekem nem jó?
-
norbert1998
nagyúr
Szombat este 11:15-11:30 Crysis3.
Ki van benne? És most már tényleg legyen! -
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #109056 üzenetére
Miért kellett nekem ennyire figyelmetlennek lenni a radejonnal meg a zasszonnyal
Nade azért mikor itt a mikulás, azért csak nem vagyok köteles őt tolni a crysis helyett, nem?
tessék örvendezni, boldog mikulást
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Reseat talán megoldotta
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Srácok. A win gondolt egyet és mostantól nem látja a VGA-mat. iGP-ről bootol, eszközkezelőben nem szerepel. Mit kellene először csekkolnom, néznem, mi halhatott megfele?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #109021 üzenetére
5 évvel ezelőtti facebookomrol pasztmek, tudod milyen jó a 13 éves buzgó csibe fassságait újra olvasni?
Ezt gondoltam kidobom ide. -
norbert1998
nagyúr
Átlagos vagyok, hátrafésült fehér fogaim vannak, a lábam a földig ér, mindkettő egyforma,
de különösen a bal. Vállig érő fekete szemem van, a hátam nincs elöl. A jobb fülemre alig
látok. Mostanság mindig arra kelek, hogy már nem alszok. Szabadidőmben háromlábú lila
fókákat idomítok aranyásásra. Hobbim a vadgesztenye szelídítés, szomorúfűz vigasztalás,
valamint a 100 méteres véraláfutás. Másodállásban vonatkerék pumpáló vagyok. -
norbert1998
nagyúr
Még ilyet... Amiért hajlandó lennék pénzt kiadni, ha a cserélt képernyő trágya lenne (nexus 6), lassabb, mint a gítú. Nem értem, nem ezt vártam, és kérem valaki cáfolja. Vagy pedig a dupla pixelmennyiség az oka? Szhóval... Erre most még vigyáznom kell, mert az 5X-ért nem fogok 100-at kiadni, az tutifix, ha ez 33 patika állapotban... Ja, ofkorsz mindkettő használt.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #108999 üzenetére
Mondtam, hogy arra megyek haza, hogy xy. Való igaz, kissé megkéstem. De tudod jól, hogy nem épp a szomszédból jöttem és hogy szar volt a látásiviszony, jégkaparás az autóból, ráadásul sötétben kitolatni az udvarról sem épp kellemes. Szóval, megkéstem, röviden 'n' tömören.
De most a többiek attól még merre vannak?
-
norbert1998
nagyúr
szóval mehet a mehet?
én fent vagyok ts-en, bár hablatyi sehol ahogy ígértegyors lezuhanyzom és leszek rendesen. bár ha éjfélig shemmi életjel nem lesz, megyek aludni.
-
norbert1998
nagyúr
Gítú gone spiderweb. RIP in peace
-
norbert1998
nagyúr
Nekem csak doom és bl2 jöhet szobe, tunngle mellett, illetve c3 originen vagy tunngle-n. L4d2 nincs letöltve
Akkor aki benne van a c3-ban,hánykor kezdtek? Olyan 11 és fél 12 körül csatlakozni.
-
norbert1998
nagyúr
Doom-ba is benne lennék, ha tunngle vinné, ujsagostol van sajna
Meg persze c3-azni is lehetneDe hányra menjek haza?
-
norbert1998
nagyúr
Nem tarotttak ott, de a duhongobe bezártak.
Egész kellemes életkörülmények vannak.
Ezek olyan szinten küldik egymás közt, épületek közt, emeletek közt az ablakból logatott damilrol, lepedorol a cuccokat, mobilok, kaja, sim kártya stb, hogy hihetetlen
De vannak moderaltak is, akikkel beszélgettünk is. Jó magaviselet, kézműves foglalkozás, börtön területén belül de még a korleten kívül is egész nap szabadon lofral, kíséret nélkül, nagyon durva. Van egy saját terme, amiben festményt meg ilyeneket csinalgat. Egy másik kerámia díszeket meg ilyesmik. -
norbert1998
nagyúr
Reggelt.
Megyünk börtönbe -
norbert1998
nagyúr
This' actually funny in a strange way
@9gag
Radejon driver megoldottta. Egyszerű update.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz bandi0000 #108828 üzenetére
Legalább te lecsaptad azt a feldobott labdát
kiscicc: itt a 360p is dropol, szóval nem a minőséggel van gond. De nem folyamatosan rossz, hanme 10-30 mp-ig hibátlanul szól, majd röcces egyet egy pillanatra, és kezdi előlről a folyamatot. Jól szól, röccen, jól szól, röccen.
-
norbert1998
nagyúr
nade akkor radeon driverrel próbálkozzak?
-
norbert1998
nagyúr
Akkor BS-t írtam, hogy mindenki elmenekült?
Slácok, ha a YT akad hangban néhanéha, mint egy hibás/ugró CD, az audió vagy videó driver lesz? Chrome-ban, Edge-ben egyaránt.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #108793 üzenetére
Rizsából megy már a popcorn? Amíg az nem megy, addig ne mereszeld magad haladónak hívni!
De tudod mit? Mivel pár nap plusz ideig volt Csibe a király, ezért megsegitelek.
Moulinex pirítós sutovel tudod megcsinálni, de semmi mással. Vannak még a boltokban ilyen SilverCrest meg hasonló másolatok, de hiányzik belőlük a rizs frigyládás eredetéből adódó túlsúlyos felezési energia elnyelésére szolgáló SuperCapacitor és az azt kisütő energiavisszanyelo-visszavezeto dióda rendszer, emiatt többlet teljesítmény felvétele esedékes lehet, s tulmelegedeshez vezethet, ami a hőmérséklet változásból adódó rezonanciafrekvencia miatt nem csak a fél konyhadat/ műhelyedet robbantja le, de még zavarja is a szonikus alacsony frekvenciás rezonátor,a.k.a. második érzék izgatátor működését , ezáltal rendezetlenné válik a decibelikus levegő löketrendszer, végeredményben ennek ellensúlyozására nagy mennyiségben felezodni kezd a papír is a tarcadban, hogy a SuperCapacitorba visszakerüljenek a szén izotópokból leszakított pozitív töltésű elektronok.Magyarul szar pirítós sütő miatt bugott a szub és amiatt vettel egy teljes új szettet.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz MrM94 #108782 üzenetére
Ezt mondom én is, akinek kell a gyári framework nyújtotta lehetőség, az sebesség teréén köt kompromisszumot. Ahol nincs annyi dolog, ami olyan, hogy csak gyárin megy, ott már más a tészta. Nekem a távirányító megy AOSP-on is, (igaz, nem tanulékony, csak előretelepített adatbázist tud), de pl a hátlapon is van egy értesítései LED, az is csak gyárival megy, így nem. QuickWindow tok szintén nem megy, és a kamera sem olyan jó, plusz nincs 4K/1080p@60fps/720p@120fps videófelvétel.
De NEKEM megéri a sebességért lemondani ezekről, neked nyilván nem, mert egy kulcsfunkcióról van szó.Ja, félreértettelek, "Tök nem érdekelt" gondoltam az elejére, de rájöttem, tok. A QW tok az LG dolog, de csamura is van olyan, más néven.
-
norbert1998
nagyúr
válasz MrM94 #108747 üzenetére
Nem, egyszerűen nem tetszik. Számomra úgy néz ki, mint egy bugosan betöltött weboldal meg az ikonok a–e tetszenek, meg semmi. De... Gyári rendszert semmiképpen sem hasznalnek, nekem az aosp az etalon a sebesség miatt (is).
Nekem ez jobban bejön:
(a háttér nem ez volt, de tekintve, hogy a hatterem az, ami a profil képem fb-n,meg tudod érteni, miért nem hagytam meg annak ) -
norbert1998
nagyúr
Most komolyan az izlesemet elemzitek? Azt mondtam, szemrak az ui-tol. Erre állítjatók, ezer éve nem láttam csamut.
Persze, én egy rózsaszín burokban élek, ahol 1.5 dCi-vel mennek a holdra, 1.2 16v-vel a marsra, G2-k repkednek az égen és fészkelnek a fákra, miközben 6xx0-es intelekkel lövöldözik a 2500K-k a kártevő csamukat, szóval valóban nem tudom, mi van a világban. -
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #108726 üzenetére
Biztos hogy nem. Szem rákot kapok attól az ui-tol. Pure droiddal meg már ugyanaz, mint bármi más, csak még mindig samsung logó feszít rajta.
De... Nekem csak a pure droid a droid. Szóval teljesen mindegy, milyen telefonról van szó. A hardver a fontos meg hogy népszerű telefon legyen.Btw mai c3nak lőttek. Asszony pajti anyja rosszul lett, az apja meg éjszakás, úgyhogy az kellett menjek hozzájuk
Bandi Adaway nevű programot javaslom figyelmed e.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Holnap este 11 c3, ki jön?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #108673 üzenetére
Én a városomba se engednem őket
-
norbert1998
nagyúr
Na, ő lett az.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #108551 üzenetére
btw= by the way=mellesleg, egyébként
szvsz=szerény véleményem szerint -
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #108547 üzenetére
real life, asszem
-
norbert1998
nagyúr
Yea
Sikerült megölnöm a G2-esemet, bár a megjavítási kísérletek sorozatos kudarcba fulladása utáni hirtelen felindulásból történt földhöz vágása újra beindította a szívét, egyelőre működik, de a nagy idegeskedésben, hogy "jajmegöltem", a sok ezüst, csillogó csavar között nem vettem észre egy feketét, ami sanszzos, hogy letépte a 4G antennát. Ez pedig egy új telefont kell jelentsen, ugyanis alaplapra integrált dologról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen processzort vegyek?