Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Unigine Superposition Benchmark
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Ez szép és jó, de ez a taktika az Assaultok előtt hogy működött?
Heavykkel már aránylag jól, akkor egy BL-6-KNT-t használtam előretolt egységnek, hátulról meg támogattak az Orionok Large Laserrel és LRM-ekkel.
Mediumokkal nehezebb volt, akkor egy TBT-5N spotolt ML-ekkel, hátulról egy LRM boat Centurion támogatott. Azt annyiból nem szerettem, hogy folyamatosan hisztizett, mert nem volt kihasználva a teljes tonnaszám a Trebuchetnál.
A legelején volt a legrosszabb, az Argo megszerzéséig csak az alap medium mechjeim voltak+egy Firestarter. Akkor még inkább az egész pályás lerohanás volt a taktika.Én javaslom próbáld ki egyszer azt, hogy 4x LRM-15 (ha mind +1 vagy +2 dmg-s, akkor sebzésben sem gáz), 7 tonna lőszer, TTS +1 vagy +2 Acc (Missile), HS és armor. A TTS főleg akkor hasznos, ha light vagy medium Mech-ek előfordulnak.
Következő nekifutásra majd ránézek. A +dmg-s LRM20-ak most HGN-732B-re van téve, az LRM-boatra +++-osokat tettem. Multishottal kettőt is unsteadyre tudok tenni és utána egy újabb multishot kettőt is felborít. És az egyik már halott is.
TTS-t soha nem használtam, de akkor kipróbálom majd. Csak mire találtam már 10esek voltak a pilótáim és nem éreztem akkora szükségét a plusz találati esélynek. Mikor Panzyrt kellett védeni ott sok volt a light, de egy full salvo így is elvitte őket.Ez a végjáték. Ha rendesen felszerelt Mech-jeid vannak, szvsz ugyanazzal a csapattal végig lehet küldeni.
Akkor vasárnap szerintem be is fejezem. Addig már nem lesz rá időm. Aztán jöhet egy kényelmes második végigjátszás, majd ott már máshogy csinálom a dolgokat. Például több pilótával, tegnap megnéztem, Glitch sérült a legkevesebbet, mert neki 207k fel nem használt XP-je van.

Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest