- Mikor vegyek RTX-et?
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
örülök h jónak tartjátok
A passage nagyon könnyű experten meg az encoutter a többit enm nagyon próbáltam de a soulthree sem nehéz végülis ugyan az mint advon csak 1 kicsit nehezebb.
a lényeg hogy a 4. orbot amikor elfoglalod maradjon liris védőd.
aztán otthagysz 1 bábu lapot az orbod és viridia köz így amit lesebez azt vissza is kapja az orbtól.
azután a sarokban már csak lekell a maradék kempet gyilkolni és az 5. orbot levenni.
ott ha nature is van akkor breedingmellet lehívsz pár sárkányt meg grimvine-t és azok bedarálják.
De mondom én még nem próbáltam experten
de szerintem ez működik(igaz én pure shadow szemszögből és lost souls szemeszögből nézem)
én láttam 470 körül de hétvégén volt 420 környékén is nem tudom neekm is jó lenne és a maradékből még a warlord is kijönne csak még pár lapra hajtok és nem tudom megvegyem-e.
De most tényleg nagyon drága...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
örülök h jónak tartjátok