Hirdetés
- Raspberry Pi
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
"Más játék nem érdekel."
Gondoltam, de észérveket vártál és mást nem tudok elmondani csak a tapasztalataimat."Ok cc nerf. Viszont akkor támadó spellt miért nem kap a nature?"
Van neki helyette heal. Azt ne felejtsd el, hogy azokat is lehet spamelni és amíg pl egy eruption 80 powerből szerencsés esetben sebez 900at adig te ugyanennyi powerből healelsz 1200at. A sebző spelleket általában amúgy sem éri meg egymás után lehivogatni (többek között az elöbb említett okokból) ill. tehetsz azért, hogy az ellenfelednek ne érje meg.
Most így hirtelen 3 támadó spell jut eszembe amit szoktak használni pvpben, ebből a Lava fielden és a soulshatteren van timer, az eruption meg mint már mondtam nem gazdaságos, szóval ez szerintem közel sem olyan "játékölő" mint a folyamatos CC.A pénz kérdésben persze van igazság azt elismerem, de én a BF lapjaimat nem befektetésnek tekintem, hanem "játékszernek", ha nerfelik így jártam.
Azt nem tudom más mennyit költött a játékra de én annyit amennyit egy új játékért általában el szoktak kérni (10000ft körül), azoknál senki nem szokott panaszkodni, hogy megveszi a játékot drágán és pár hónap mulva semmit sem ér (meg más letölti ingyen). A BFnél meg mégis mindenki attól fél, hogy veszteség éri és nem térül meg a szórakozásra költött pénze, nekem ez kicsit furcsa...Mint mondtam, tudom, hogy nem sokan osztják a véleményem, de így legalább egészben marad....

Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest