Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
köszönömszépenn. aahhh most kcsit felbszott, délelött öcsémmel 2vE a nightmares end pályát játszottuk amikor el kell pusztitani egy rituallal a shrine-t dé ő krta el mert nem ért oda időben és egyedül védtem a hatalmas tömeg ellen azalatt az 5perc alatt akkor rohadt sokan jönnek, persze behaltam, aztán most meg errorozik itt nekem c++ visual runtime error vagy mi, biztos tudod az a pálya rossz ómen, most amugy már full game-em van elértem azt a szintet már tudok tradelni stb, csak nagyon kéne kártya mert ez igy elég hurka
most kezd már igy körvonalazódni hogy mennyire
valami szivós kis lény kéne nature vagy fire ink nature paklit akarok megtoldva egy kis tűzi segítséggel, pl a fire stalker-t nagyon hasznos egységnek találom itt a PvEben nem tom pvpben menynit ér egyet pvpztem az elején elvertem az öcsémet
mia neved amugy felveszlek friendsbe ok?egyébként bejön tényleg, veszek is majd BF pontot..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Házimozi haladó szinten
- Napelem
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Milyen alaplapot vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most kezd már igy körvonalazódni hogy mennyire
valami szivós kis lény kéne nature vagy fire ink nature paklit akarok megtoldva egy kis tűzi segítséggel, pl a fire stalker-t nagyon hasznos egységnek találom itt a PvEben nem tom pvpben menynit ér egyet pvpztem az elején elvertem az öcsémet
mia neved amugy felveszlek friendsbe ok?