-
PROHARDVER!
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
válasz
ForRedGlory #7965 üzenetére
Ugyan ezt érzem és tapasztalom én is. Egyszerűen esek kelek. minden köröm minuszos vagy éppen X
Nem érzem sem a fegyvereket sem a kasztokat. Alapvetően egy rohangáló assault voltam minden BF ben.
Természetesen a pályák is idegenek, de az ellenséget se veszem észre sokszor időben.
Nyilván öregedtem is ,de amíg BF4 ben mindig "hacker" voltam. BF1 ben is bőven élmezőny.
Addig itt tiszta szégyen amit csinálokTechnikai kérdések következnek!
1. Nálam nem lehet DX 11/12 között váltani. Egyszerűen menüben sem jelenik meg ez a lehetőség.
Már volt auto és jelenleg custom a beállítás, de semmi. Nem mintha nagyon fontos lenne. Eldöcög rendesen
Csak furcsa.2. Barátomnak minden indításnál kezdődik előlről minden. Az intró és minden beállítás resetelve van....
Mi a franc lehet vele? Reinstall volt. Driver is ddu is. Csak épp win reinstall nem. Viszont minden más teljesen probémamentes nála. Csak a BFV szopatja!
Valakinek hasonló? Megoldási javaslat?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest