- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
válasz
BalaNce87 #20000 üzenetére
Elég csalóka az amit kiír ,mert én is szívtam már emiatt ,hogy 30-40 es ping-el rendelkező szerverre mentem és szanaszét akadtam (lag)
Meg ami túl kicsit jelez (kb 10-20) ott tuti nem jó a kapcsolat ,de fene se érti .. pl.: a PH!-n a játékbeli pingem 100-180 ingadozik (gondolom a többi játékos netjétől meg ,hogy honnan gyünnek függ) és van mikor 150-es értéknél szinte játszhatatlan ,máskor meg 180-on olyan ,mint 100 lenne nah xfiles mi?!
A legtöbb szerveren 110 az átlag nekem ,de néha olyan laggok vannak ,mint annó bf2ben mikor feltévedt egy-egy csíter gyerök ,bár többnyire cartellynél ill. előtte és közben volt jellemzőbb ez ,itt meg a kanyar cg szniper fejre hordó puskát aktiválják vagy mit éppMost meg egy kicsit erősebb vidkarival már sokkal jobb lett a játék nekem és többször beadja ,amit eddig nem nagyon vagy csak randomra (késelés, fejes stb).
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest