- SSD kibeszélő
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
senior tag
válasz Silent77 #2519 üzenetére
Én is több, mint a felét eltoltam.
De másik tekercsből 1 kilót is ugyanazzal a szellőzéssel. Éppen egy kicsit meg volt emelve az üveg eleje. Semmi gond nem volt vele. Aztán jött ez. Most ugyan olyan anyagot nyomtatok, de már másik tekercs. Meg jobb szellőzés. Remélem ezzel már nem lesz gond.Azzal az Y elosztóval azért óvatosan. Én kinyomtattam egyet. Egyrészt nem lett olyan szép, másrészt meg kellett fúrnom, mert nem ment át a fila rajta. Aztán meg úgy volt megtervezve, hogy az egyik oldalon teljesen be tudtam tekerni a "csőfogót" (ha én ennek tudnám a hivatalos nevét, de remélem érthető, hogy mire gondolok), a másik oldalon a kettőt viszont nem. Emiatt az egyik menetét mindjárt el is csesztem. Ettől függetlenül tartott éppen.
Aztán amikor 4. próbálkozásra sem tudta áttolni az AMS a filát, akkor kiszedtem. Korábban is volt, hogy csak 3-ra ment neki át vagy éppen segítenem kellett egy kicsit. Utóbbi hosszútávon nem járható út nálam. Ha már így is, úgy is a gép mögött kell matatnom, akkor nem tart semeddig leszednem a toldót és a befűznöm a filát. A szárító csöve pont olyan vastag, hogy rá tudom tolni a vékonyka csőre. Így szabad levegőn nem megy a fila. AMS-ből meg biztos, hogy nem lesz gond a nyomtatás.
Gondoltam, hogy tervezek valami egyebet, esetleg két félből, nekem nem gond, ha éppen össze kell csavaroznom, de oda még nem jutottam. Annyira nem sürget a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- SSD kibeszélő
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Szólánc.
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 13" 2022 8/256GB magyar billentyűzetes kis esztétikai hibák akku 100%
- IPhone 15 Pro max 1TB!!! Gyári független 2025.02.16. Apple jótállás akku 100% /65 ciklus
- Apple iPhone 16 128GB 2027.11.05-ig Euronics Garancia
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független megkímélt új akku 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest