Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Aktív témák
-
Gorre
csendes tag
Hy! Az lenne a problémám, hogy van egy nVidida GeForce FX 5500 Point of View videokártyám, és a játékoknál miután betöltötte a következő pályát néha ilyen lesz a kép: http://www.kepfeltoltes.hu/view/101204/May_Payne_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A Call of Duty 2-nél a Morrowindnál, meg szinte minden játéknál csinálta már, van hogy csak néhány tárgy lesz ilyen, van hogy egyáltalán nem látni semmit... Nem mindig csinálja ezt, de elég idegesítő az a néhány alkalom is mikor emiatt lehet előröl kezdeni... A kártyán semmi nem látszik, hogy hibás lenne, kb. 4-5 hónapja használom, az Everest is valós adatokat mutat, a gyári CD-s illesztőprogram van rajta, garancia még van rá, és van itthon még 1 ATI Radeon 9250 Pro Family is, szerintetek cseréljem le arra ideiglenesen? Előre is kösz. -
Gorre
csendes tag
szerintetek az fx 5500 kihasználja-e a 8x-es alaplapot vagy elég neki egy 4x-es?
-
Gorre
csendes tag
A Radeonos kép a jelenlegi gyengébb konfigú gépben készült, az nVidia az erősebben. Mindkettőhöz a dobozban mellékelt CD-n lévő illesztőprogram van feltéve. -
Gorre
csendes tag
-
Gorre
csendes tag
Hi! Van egy 256 MB FX 5500-am és egy 128 MB 9250-em, de nem tudom eldönteni méjket használjam. Sok helyen olvastam, hogy az 5500 a jobb, de olyannal is találkoztam ahol az 5500 messzire elkerülésére bíztattak. Szoval nem tudom mit tegyek a gépbe. Mindkettőt használtam, probléma nem volt velük. Véleményeket és érveket kérek. Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest