- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
vic999
csendes tag
válasz vic999 #45182 üzenetére
Elvittem végül, de természetesen nem tudtuk reprodukálni a hibát azt mondta, nagy gondja nem lehet, és az ilyen hibákat a legnehezebb megtalálni, mert lehet kis elmozdulás is, vagy alaplapi hiba, de ha nekem úgy jó, akkor használjam addig töltővel, míg nincs lehetőségem leadni 3-4 napra...
-
vic999
csendes tag
válasz Lalikiraly #45181 üzenetére
Köszi. Biztos ami biztos, elviszem holnap egy ingyenes szemrevételezésre egy szervízbe, hátha megmondják ránézésre... a zárlat szó kicsit ijesztő, milyen zárlatot értünk alatta, és mit jelentene nekem?
-
vic999
csendes tag
válasz Lalikiraly #45179 üzenetére
Akkor szerintem mégis csak a töltő csatlakozó lehet, mert vagy 30x ki lett rántva 1 év alatt... a régi laptopom is így járt, de ott azt okozta, hogy nem tudtam tölteni, csak ha kitámasztottam valahogy, de az nem kapcsolt ki mozgatásra.
Csak azt nem értem, mi az összefüggés? Attól még, hogy a töltő csatlakozója rossz, miért kapcsol ki anélkül és miért áll le csak mozgatásra? Illetve nem fura, hogy ettől függetlenül tölt rendesen, és bedugva minden ok? -
vic999
csendes tag
válasz Lalikiraly #45177 üzenetére
Köszi a választ. Nincsen személyiségzavarom, a párom tényleg létező személy, nem én vagyok az
Nem tudom tényleg, mi lehet. Töltőre dugva tökéletes, át tudok vele ülni az asztaltól a fotelbe, nem kapcsol ki. Ha kihúzom a töltőt, vagy rögtön kikapcsol, vagy nem. Ha nincs benne a töltő, és kicsit megmozdul a gép, 10/9 alkalommal kikapcsol. -
vic999
csendes tag
Sziasztok!
Van egy laptopom (Acer), ami szinte rögtön kikapcsol, ha nincsen benne a töltő. Pontosabban egyszer kikapcsol rögtön, máskor pedig nem. Ami viszont szinte állandó, hogy ha nincsen benne a töltő (tehát akksiról megy), akkor ha felemelem, mozgatom, szinte rögtön ki is kapcsol a gép. Az akkumulátor romolhatott el ezek szerint?
A páromnak amúgy Lenovoja van, neki megy töltő nélkül is, viszont ha anélkül mozgatja, ugyanúgy kikapcsol
4 éves a laptop, csak 1 éve van használva, előtte szekrényben állt (ne kérdezzétek )
Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- HP EliteBook AMD Ryzen 6-magos fémházas laptop 16/512
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest