- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Monitor hiba topik
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
apfelkristof
csendes tag
válasz Csapo83 #22872 üzenetére
Kb. amióta ez a hiba van minden héten lefuttatom a Defraglert. Összesen 1% töredezett fájl van, ami össz vissz 756mb-ot jelent.
De már futtattam anit-malwert is, Ccleaner bővített verziót is, befrissítettem az összes illesztőprogit, java-t, adobe-ot, újratelepítettem a Google Chrome-ot is.[ Szerkesztve ]
-
apfelkristof
csendes tag
válasz Csapo83 #22868 üzenetére
Megcsináltam a benchmarkos tesztet: Ezek az eredmények: Current Score: 300, Maximum Processzor Frequenci: 0GHz, Highest CPU Temperature: 94C
Meg amit elfelejtettem, amikor megnyitom a feladatkezelőt a winchester általában 99-100%-os kihasználtságon áll. Pedig több mint a fél tárolóhelye szabad, üres.
Ha ezt a hibát egy rossz program okozza, azt hogy tudnám kiszűrni?[ Szerkesztve ]
-
apfelkristof
csendes tag
válasz Csapo83 #22853 üzenetére
Sikerült felraknom az Intel Extreme Utiity programot. Amikor előjött a hiba ezeket az értékeket mutatta: CPU Utilization: 18-23%, Thermal Throtling: 0%, Active core count: 1, Memory Utilization: 1645mb/4096mb, Processzor Frequency: 0,00GHz, CPU Temperature: 57-64C, Graphics Frequency: 648 MHz. És emellett nem töltenek be az oldalak rendesen, szonyat lassú az egész rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
apfelkristof
csendes tag
válasz apfelkristof #22857 üzenetére
Anno futtattam vírusírtót, amikor be volt kapcsolva a gép és egy rendszertöltéskorit is,talált vírusokat, azokat kiirtottam, ekkor pár óráig működött rendesen a gép, de aztán megint előjött a hibajelenség. Nem hiszem hogy ez normális, mert pár hónappal ezelőtt indows 7 alatt nem csinálta ezt, amikor felkerült a windows 8.1 működött hónapokig, aztán egyszercsak előjött.
-
apfelkristof
csendes tag
válasz Csapo83 #22845 üzenetére
Igen utánanéztem és itt kérdezősködtem a fórumon, az okosak azt mondták minden rendben lesz, amúgy a hőmérsékletét szoktam figyelni és nem melegszik nagyon fel, meg valószínűleg valami nyavalya lesz, mert amikor előjön a hiba, akkor pörög fel a hűtés, de ha tisztító programot lefuttatom, akkor megint visszaáll a hűtése is alapra. Akkor megpróbálom újra rakni ha nincs más módja, máshogy nem lehet kiszűrni a hibát és megszüntetni?
-
apfelkristof
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Van egy hibajelenség a notebookomon, ami lassan teljesen kicsinál idegileg A laptopom típusa: samsung np300e5z-s03HU, windows 8.1 professional 64 bit van rajta. A hiba a következő: amikor internetezek rajta és nyitva hagyom a google-t vagy bármelyik más keresőben az oldalakat és úgy hagyom 15-20 percre, akkor fogja magát és lefagynak az oldalak. Nem jelenít meg semmit csak hosszú percekig tölt, majd akkor beadja az oldalt. Ilyenkor ha új oldalra keresek rá, akkor nem tölti be rendesen, legyen az akármilyen oldal. Ilyenkor hiányzik az oldalról a képek, a szövegek összefolynak, és nem tudok benne megnyitni semmit. Ha ez a hiba felmerül (ami 30 perc géphasználat után mindig jelentkezik), akkor az egész gép iszonyatosan lassú, pörög a processzor hangosan, de a feladatkezelő azt írja ki, hogy nincs leterhelve a proci. Ha viszont lefuttatok egy Ccleanert, akkor megint működik kb. 15-20 percig rendesen az egész gép. Nagyjából csak word-öt használok de emiatt a hiba miatt egy szöveg megírása majdnem dupla annyi időmbe telik mintha működne, ráadásul az internetről az anyaggyűjtés is emiatt tripla idő. Valaki segítsen rajtam, mert már ott tartok, hogy kivágom az ablakon a gépet, mert teljesen kikészít ezzel a rohadt hibajelenségével és nem szeretnék 10 percenként tisztítóprogikat futtatni, hogy tudjam használni a gépet. Az nem tudom, hogy jelent-e valamit de a gépben eredetileg egy i3 proci volt. 2350M tipusú, ezt cseréltem i7 2640m-re, ekkor raktam rá a windows 8.1-et is.
-
apfelkristof
csendes tag
válasz apfelkristof #19835 üzenetére
Azt elfelejtettem hzzá írni, hogy amikor ilyen hiba előjön, akkor ezt úgy kell elképzelni, mintha hiányozna az adott oldal dizájnja, ilyenkor nem lehet kattintani sem az oldalon.
-
apfelkristof
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Van egy samsung np300e5z notebookom, amiben nem rég processzort cseréltem (nem tudom hogy ez számít-e de azért leírom). A problémám az lenne, hogy amikor internetezek egy idő után az oldalak nem töltődnek be rendesen, például az emailbe amikor belépek kék csík tölt háromnegyedik majd megakad, ilyenkor az oldal újratöltésére kell rákattintanom minimum háromszor. De nagyjából az összes oldallal azt csinálja, hogy nem jeleníti meg a képeket, meg a sávokat, például facebooknál nem jeleníti meg a képeket, a chat sávot stb. Olyan is előfordul, hogy ha több lap van megynyitva akkor egy idő után befagynak és csak alt+ctrl+del-el lehet kilépni az egész googleből. Megnéztem az illesztőprogramokat a vezérlőpultban de nem jelez semmit felkiáltójellel. Windows 8.1 van a gépen. Valaki tudna segíteni, mert már nagyon idegesít.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Asszociációs játék. :)
- Vissza a PC Masterrace-re
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo V330 15.6" FHD / Magyar bill. / i5 8250U / 8GB DDR4 / 256GB M2 SSD / Windows 11
- Lenovo ThinkPad T430 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I WIN10
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- HP USB-C dock G5 L61609-001