- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
coce
csendes tag
válasz
runner 125 #16037 üzenetére
Szóval szerintetek Kingston 2GB DDR2 667MHz notebook memória okés bele, vagy ne kockáztassak és 1GB-ost vegyek? Alapból egyébként Samsung RAM van benne.
-
coce
csendes tag
válasz
runner 125 #16037 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
-
coce
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Toshiba NB100as netbookom amiben 512mb memória van. Ezt kicsit kevéslem és szeretném bővíteni. milyen plusz memóriát kell venni egy ilyen kis gépbe és hol tudom beszerezni legegyszerűbben? Köszi szépen előre is!
-
coce
csendes tag
sziasztok!
van egy toshiba nb100-as netbookom.eredetileg ubuntu volt rajta, de most windowst tettem rá. a probléma a touchpad-del van. ubuntu alatt működött, persze nehéz volt megszokni,de ezt betudtam az "ahány laptop annyi touchpad " dolognak. most viszont windows alatt szinte kezelhetetlen, nem lehet simán simogatni,finoman hozzáérni, hanem brutális erővel kell az ujjamat mozgatni rajta, máskor meg egész kezelhető. a scroll funkciója is kiszámíthatatlan,néha szépen görget,néha meg több oldat ugrik...synaptic drivert felraktam hozzá,de nem igazán változott...esetleg valami ötlet?vagy csak szimplán ennyire fosadék a touchpadje?köszi előre is! -
coce
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus laptopról van szó, ami nem az enyém,de én telepítettem rajta újra a windows-t, így nem tudom a pontos típusát.
A probléma az volna,hogy X ideje újraraktam a gépet, format, windows, driverek, szépen ment mint az állat, majd másnap mikor a srác bekapcsolta, windowsba bejelentekzésnél rákattintott a nevére, kiírta hogy üdvözöljük, bejött a háttérkép, majd visszadobta ugyanoda, a bejelentkezéshez...akárhányszor próbálhatta, mindig visszadobta.
Megnéztem, csökkentetmódba se, legutobbi helyes konfiggal se, semmivel nem ment, mindannyiszar visszadobott, így úgy döntöttem megint reinstall lesz.
Megcsináltam, jó volt és másnap is harmadnap is...szóval működött. Ez már kb 3 hete volt, de most hívott a srác hogy ugyan azt csinálja mint anno.
Nos ezekből a problémákból mit lehet leszűrni? Tudtok valami tippet adni? hardveres vagy szoftveres probléma lehet? vagy miért csinálja ezt a gép?
köszi előre is a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- OpenWRT topic
- A Signal elnöke szerint biztonságos az üzenetküldőjük
- Építő/felújító topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 16 - Intel Core i9-13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD / 250Hz MiniLED
- Twelve South Curve laptop állvány
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- L15 Gen2 15.6" FHD IPS i3-1115G4 16GB DDR4 256GB NVMe SSD magyar billentyűzet gar
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest