Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA® driverek topikja
- E-book olvasók
- Androidos fejegységek
- Tabletekre is megérkezett a One UI 7
- Mini-ITX
- Erős táblagéppel újrázik a Nubia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
EBBEN tud valaki segíteni? Tudom, nem teljesen ide illő kérdés, de talán félig-meddig igen.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. A köv. kérdésem lenne: Renault Megane-om van, amiben R-Link 2 rendszer működik, TomTom alapú térképpel. Elvileg 1 év ingyenes frissítés+Live Traffic van hozzá. Utóbbit sehogy nem tudom életre kelteni, pedig némi keresgélés alapján úgy látom, Mo-n is működik. Ehhez képest nem úgy tűnik. Mindig szürke az ikonja, és nem mutat semmit. TMC be van kapcsolva, meg minden ami kell, a menüben. Van valami ötletetek? Azt sem értem, hogy az R-Link store-ba regisztrálva a letölthető tartalmaknál ott van a térkép, de az megújítást ajánl fel 12 hónapra (ergó tudja, hogy nekem van olyan jelenleg). Viszont a TomTom Traffic and Connectivity az megvehető 50 EUR-ért 1 évre. Ott nem ajánlja fel, hogy meghosszabbítsam, tehát látszólag olyan, mintha nekem ilyen nem lenne. Pedig kéne, hogy legyen elvileg. Van tippetek, ötletetek?
-
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Szüleimnek van egy Garmin Nüvi 50-ese. 1-1,5 hónapja voltunk Stuttgartban, Passau-Regensburg-Nürnberg útvonalon, de a gps minden áron le akart vinni az autópályáról szinte minden lejárónál. Minden beállítást próbálgattunk, ki-be kapcsoltuk az autópálya kikerülését is, de mindenhogy azt csinálta. Érdekes módon ezt csak Németországban produkálta egy vonalon, úgy emlékszem. Itthon, meg Ausztriában még emlékeim szerint jól működött. Hazafelé már más irányba jöttünk, München felé, akkor azt hiszem, viszonylag jól működött. Van esetleg valakinek valami ötlete, miért csinálta ezt, miért akart minden áron levinni a pályáról? Olvastam korábban olyat, hogy valakinek frissítés után meghülyült a cucc, és vissza kellett vinni boltba/szervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Hyundai, Kia topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a friss Moto G Stylus
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest