- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi16
őstag
válasz lakisoft #4230 üzenetére
Ha ilyen "párosan szép" vagy ilyesmi opcióba vásároljátok a telefont akkor elvileg ingyenes.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
MODERÁTOR
-
-
Sipi16
őstag
válasz lakisoft #4241 üzenetére
Én nemrég vettem egy V3-at nem rossz kis telcsi. 5MB az összes memóriája. Ha ez nem zavar akkor semmi gondod nem lesz vele.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
littlelion21
addikt
válasz lakisoft #14128 üzenetére
Nokia 5230
GSM-garival kicsivel 40k felett hozzád vágják. -
Teszla_
senior tag
válasz lakisoft #17180 üzenetére
Én az LG telefonokat, legalábbis a KP500/502-t nem ajánlanám nyugodt szívvel, mert elég rossz szoftver tekintetében. A topicja vége felé tudsz olvasni idegőrlő dolgokat.
Akkor már inkább egy Nokia 5230, ami most 35ezer a Media Marktban. Vagy ha van egy kis plusz pénzed, akkor LG KM900 arena, aminek jobb a szoftvere.yossarian: widgetet nem fogsz tudni letölteni rá, mert zárt oprendszeres, ilyenekre nem igazán szoktak ilyesmik kijönni. A nyelv problémára meg az a legegyszerűbb megoldás, hogy elmész egy gsm boltba (vagy többe) és megkérdezed, hogy tudnak-e rávarázsolni. Ha évekkel ezelőtt egy P800-ra rá tudták tenni a kínai nyelvet, meg a mai kínaiakra a magyart, akkor talán ez is megoldható Vagy felhívod a Samsungot, hogy lehet-e.
Lenry: esetleg egy szoftverfrissítést próbálj meg. Nem telepítettél semmi programot mostanság, amit előtte még nem próbáltál? Nekem régen Symbian-os Nokiával voltak gondjaim, ha rossz programot telepítettem. Bár azok nem az akksival voltak összetűzésben.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest