Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
janos1988
addikt
válasz
greatchaos #3412 üzenetére
Holnap du kiprobalom. koszi az eddigi segitseget, neked is boogie. Most megyek aludni, mert kelni is fel kell majd koran
Jo ejt.
-
janos1988
addikt
Mellesleg a feszultseg se lehet keves neki, mert ha az lenne el se indulna, vagy epp win boot alatt/utan indulna ujra. De ha a win betoltodik, orthos akkor is leall ha keves lenne. Most meg fut mar 20 perce. Szoval ez rendben. De fura, hogy most nem indult ujra, mar 1 ideje...
-
janos1988
addikt
válasz
greatchaos #3407 üzenetére
Huh, ilyen tesztelos progikbol az orthost ismerem csak, azt is par hete
Ajanlaszz valami jot?
-
janos1988
addikt
Na es a gep tiszta, semmi virus es hasonlo rosszasagok. Meg 1 orthost lefuttatok, nehogy az legyen hogy, a proci kap keves aramot, bar akkor elojott volna ez is. Ugyanis jo 1 hete kisebb feszt kap. Kb. meddig kell futnia a proginak, hogyha ez lenne vele a gond?! (marmint, hogy ujrainduljon, vagy lealljon)
-
janos1988
addikt
Hellosztok.
Van 1 kis problemam a geppel. Ugyanis szet lett kapva, kitakaritas miatt, aztan vissza. Es most ujraindul magatol (egyszercsak fogja magat, pl. fel ora utan), minta nyomnek 1 resetet. Lehet azonos idokozonkent indul ujra, nemtudom, meg nem figyeltem ki. Kozbe torolgettem par programot es fajlt, hogy legyen hely. Bar ez utobbit kizartnak tartom hogy koze lenne hozza. Szerintem vmit rosszul kotottem ra vissza. Bar akkor mar indulasnal is elojonne a gond. (pl. azok a kis vacak ledek, vinyo ledje, power gomb, reset gomb, ahova kotni kell oket - bar ezek jol mukodnek). Szerintetek mi lehet a gond, szetkapas elott nem volt ilyen. Bar az is fura, hogy tegnap lett szetkapva, de ma delutantol csinalja. De viszont ma nem is nyultam a gephez es nem is toroltem semmit se. Esetleg letezik vmi monitor progi ami rendzseresen logol es abbol kiolvasni, hatha kiderul mi a gond? Vagy egyaltalan mi okozhatja a gep varatlan ujrainditasat? (eddig soha nem volt ilyen gondom vele) Homersekletek meg ehhez hasonlok rendben.
[Szerkesztve] -
janos1988
addikt
Hellosztok.
Par napja 1 A4TECH R7 Power Saver bill+eger parosnak vagyok a _boldog_ tulaja. Semmi gondom sincs vele, sot, elozo utan, nekem ez eleg modern es uj dolognak tunik, sok mindent lehet vezerelni egerrrel is marde van 1 kis apro problemam. Ugyanis kozepen van az office gomb, na most be van allitva adott egermutato sebesseg, legyen ez az ertek 1. Ha megnyomom 1x a Office gombot az egeren, akkor egy kicsit gyorsabb lesz az egermutato sebessege, legyen ez 2, ha meg1x akkor meg gyorsabb legyen ez 3, es ha meg1x akkor ujra gyorsul ez 4 (igaz ez se olyan hude gyors, kb. eredeti beallitas 3x-osa), ha meg1x megnyomom akkor visszaall eredeti sebessegre amit bealitottam, azaz 1-be, aztan 2, 3, 4, aztan ujra 1.... es igy tovabb. Na most a kerdesem az, hogy ez mi a fene? Csak nem orokolte az X7-estol, vagy ez vmi hiba, vagy lehet az a baj, hogy uj cucc feltelepitese utan szedtem le a regi cucc driveret (bar az egeret nem tudtam mert az is A4tech volt) es ebbol vmi kavarodas van?! Vagy ez normalis jelenseg?
Amugy mindenkinek ajanlom aki regi es magyar elosztasu/kiosztasu desinges vezetek nelkuli egeret es billt akar, nagyon uber f@xa, en teljesen el vagyok ajulva tole!Nincsenek ormotlan nagy gombok, egyedul nekem az levagott feju enter a fura folotte az ű billel, ugyanis elotte angol billem volt. (bar megfelezhettek volna azt az ű betut az enter helyett
Segitsegeteket elore is koszonom.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
janos1988
addikt
Hellosztok.
Van 1 Chieftech 420-as tapom. Az lenne a kerdesem, hogy ha a 2 ventijet kikapom belole, ugy hogy a vezetekeket elvagom es pl. le szigszalagozom, es 1 ventivel hutom tovabb amit a tap 1ik kivezetesre rakok ra (evidens), lehet-e vmi baja a tapnak? Mar csak abbol is, hogy elvagom a vezetekeket. De ahogy nezem 1 is eleg lesz oda, persze ugy, hogy nem rakom ra a tetejet (jobb szellozes vegett), mert nemigazan melegszik, csak iszonyat hangos.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Alkoholista nevelde
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Google Chromecast topic
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Samsung Galaxy J5 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest