Hirdetés
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kingcold
aktív tag
Köszönöm!
Akárhogy probálom, nem jutokdülőre vele, direktben miért nem működik? -
Kingcold
aktív tag
válasz
King Unique #123340 üzenetére
Már megvan, másikat nem intézhetek most. Viszon, írd és mond, hosszabítóval műkszik mint az állom. Egy brutal wifi adapterrel és külső HDD vel is (bár a sebességük redukálodott, erre számítottam) De nem terveztem agyonpakolászni. Max a WIF/HDD menne rajta magában, ill olykor 1-1 pendrive.
-
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy ilyen USB hub om:
[link]
A probléma a következő: akár USB 2 vagy USB 3 portra csatlakoztatom, mintha nem kapna elegendő feszültséget. Aktív meg minden. De amint pendriveot, WIFI adaptert, küslő HDD t kapcsolok rá, azok meg se mocccannak. DE, az esteben, ha egy régi, USB2 es hosszabítót használok, (arra meg cst. a HUB) és bármelyik porton tesztelem, gond nélkül mükszik minden (WIFI, pen., HDD)
Teljesen belezavarodtam, tapasztalt valaki hasonlót? Volna rá megoldás, h a HUB ot dirketbe csatlakoztatva használhasam?Válaszaitokat előre is köszönöm szépen!
-
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Asus RT-AC57U router.
Mostanáben vettem észre, h az 5G s hálózat olykor egyszerűen felszívódik.
Csak a PS4 et csatlakoztatom rá.
A router szoftveres vagy manuális újraindítása után vissza tér. Mi lehet a gondja? Tapasztaltatok hasonlót?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Laposom kijelzője nem akarodzik kikapcsolni az adott séma (5 perc inaktívítás telep/hálózat esetén is) szerint. Csupán üres (fekete) lesz.
Windows frissítések alkalmazása, ill. azok eltávolítása esetén is ez a gond.
A legfrissebb Intel driver van fent.Bárminemű tanácsot szívbesen veszek!
Előre is köszönöm! -
-
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Akadna egy Acer Aspire A315-32 P5PA laposom, a gyárilag beszerelt 1Tb os HDD vel.
Kérdésem az volna, mint egy pár testvére esetében, ennek az alaplapja is tartalmaz NVMe csatlakozót?
A gyári honlappal, ill. alapszintű google zással nem sokra mentem.
Még van pár hónap gari rá, nem tudommegbontani.... :/Válaszotok előre is köszönöm!
-
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Hirtelen kérdés:
Ha PC m DVI csatlakozójára teszek egy ilyen HDMI átalakítót:
[L:https://edigital.hu/hdmi-kabel-csatlakozo/equip-hdmi-dvi-245-adapter-anyaapa-p216735?gclid=CjwKCAjw-7LrBRB6EiwAhh1yX2qRBTvwN5PYdPR3dKQUGEd1mgyKr1jYHakxwSmWkq4y-oQ8wMDp6RoC-yMajd azt TV re kötöm, azzal hagot is nyerhetek?Válaszotok előre is köszönöm!
-
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Van egy apró problémám ami megörjít már pár napja.
Adott egy Samsung S27D590C monitor.
Amin egy ideje Display porttal csatlakoztatva használok egy Intel NUC pc t.
Egy ideje a képernyő normális alvó állapot helyett (ami 10 perc inaktívítás után idnulna el) elalszik 1 percre (cz) és majd folyton vizslatja a bemeneteket, h kap e jelet.
Ezt követve, megint elalszik kis időre és folytatja a keresést.Már fogalmam sincs, a monitorral van gond, a windows al, a PC vel...
Ha tudtok segíteni/tanácsot adni ez ügyben, azt előre is köszönöm!
-
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Elakadtam a legfrissebb nVidia driver telepítésével.
Akár az NV experience alkalmazáson keresztül, akár az hivatalos oldalról manuálisan letöltve, majd elindítva ugyan az a hiba fogad.Kompatibilitás ellenőrzés után a telepítés sikertelen. (Más telepítések futnak! Fejezze be az a többi telepítést! Majd próbálja újra!)
Próbáltam leszedni a régi drivert, ugyan az fogad.
Feladatkezelőben mindent leállítottam ami NV hez köthető.
Gépleállítás és később újraindítás megtörtént. hiba ugyan úgy fennáll.MI lehet a gond?
Válaszotok előre is köszönöm!(konfig az adatlapomon)
-
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Laikusként, egy játékkal, azon belül beállításokkal kapcsolatos kérdésem lenne.
Adott az adatlapomon látható konfig.
A DOOM ot tesztelném alatta (több szabadidő esetén bepótolnám eme remekmű végigjátszását) de a YT videókkal és egyéb tesztekkel ellentétben, ajánlott beállítások mellett nincs meg a fix 60 FPS.
Ultra settings alatt egyértelműen 20-25 a maximum. HIGH opció mellett erős ingadozás mutatkozik 30-60FPS között, akár kinti, akár benti helyszínről lévén szó.Értelemszerűen fokozatosan felsorakozó enemy mellett inkább 30 felé billen a mérleg. De olykor üres terepen is.Élsimítás ki, minden egyéb más lehetőség be.
Legfrissebb VGA driver fent van. CPU ill. maga VGA sincs húzva, mokkolva.
Mi lehet a gond? Vagy elsiklottam valami fontos opció mellett?
Válaszotok előre is köszönöm!
-
Kingcold
aktív tag
válasz
Downsampling #110410 üzenetére
Szia! Bő egy éves lehet. Még nem szedtem szét, mivel nincs tapasztalatom a "tápbelőségeket" illetően.
Elképzelhető, h por cicák szorultak a ventibe? -
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Első körben Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Tápegység és zaj ügyben kérném segítségetek.
Adott egy Corsair CX430W tápegység.
Ez hajtja az új rendeszerem.
Mivel az elmúlt években, szinte csak passzív, NAS ként használt gépem volt, így játékra össze állítottam egy erősebb masinát.
Ami szembetűnő és idegesítő, h indítás után, pár másodperccel a tápegység ventilátora (gondolom az, kiszűrve a VGA és a CPŰ hűtőjét) számomra hangosan búg.
Utána járva, más gépeknél (szintén ATX es tápegységgel) ez a zaj jóval moderáltabb.
Mit tehetek ellene?
Ha szét kellene szednem, az ügyben miképp járjak el?Válaszotok előre is köszönöm szépen!
-
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy ASUS VIVI PC (VM42-S093V)
A probléma akövetkező: jelen Win 8.1 terpeszkedik rajta. Ezt formáznám és telepítenék rá egy 10 es kiadást USB3 pendrive ról.
A rendszer maga igen instabil, ami azt jelentené, hogy a köv hibaüzenet fogad mikor az alaprendszert indítanám:
Hiba (C0000034) a(z) 820/227761. frissítési műveletkor (_00000000000...)Melyesetben az új rendszert telepíteném (USB) folyton folyvást a UEFI t indítja el...
Most utoljára otthon hagytam a masinát, a felajánlott rendszervisszaállítási folyamattal (iszonyat lassu ugye) később kiderül végig megy e.
Mi lehet a gond?
Segítségetek előre is köszönöm!
-
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy gépem: Fujitsu Celsius W360 workstation
Adatai: [link]
Na már most a gép remekelt, migy bele nem pakoltam egy Sapphire HD5750 Vaporx VGA t.
2 molex - PCI x6 csatlakozóval a tápon.
Ezt követve a speaker sípol (utána olvasva a kód):
4-2-3-3 Extended Block Move
Na már most, másik táppal is ugyan ezt csinálja.
A VGA másik gépben, a csere táppal remekelt.
A 5750 is indul, gond nélkül az alternatív PC n.
Egy passzív MSI 8500Gt vel god nélkül indul.
Mi lehet a gond?Segítségetek előre is köszönöm!
Krisz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest