Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Timer

veterán

válasz mikrofon #29688 üzenetére

Csak az árától már nem messze van az FV150 (pláne Fomito-n) , ami az értelmes modellfény, és a vaku funkció miatt jobb lehet egy kezdőnek egy szimpla vakunál, szerintem. Én is az vagyok, és nemrég volt lehetőségem normális stúdióban tanulni egy picit, és úgy tapasztaltam, hogy jóval könnyebb így beállítani mind a technikát, mind a modellt, ha látod a fényt folyamatosan. Egyébként én is pont az AD200 és az FV150 között próbálok most dönteni, mert néha jó lenne a mobilitás. Mivel azonban már van itthon rendszervaku, és úton van a Godox S2 rögzítő, amivel bowensbe foghatom azt, inkább az FV150 felé húz a szívem.

Egyébként jól irta .mf, egy kis hobbi stúdió is marha drága mulatság, csak a passzív eszközök (állvány, derítők, boxok, stripek, táskák a szállításhoz, háttér és állvány, csipeszek és egyéb rögzítő elemek, boom kar) bőven 150k felett van, pedig mindent IS ebay+fomito párosról szerzek be, és nem high end cuccokról beszélek. Meg vennem kell egy normális állványt a nagy vaku alá, bármi is lesz az, na meg persze magát az eszközt.

Jó kis hobbi ez! :-D És még az IT a drága, a lóf@szt! :P

Új hozzászólás Aktív témák