-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Kiszolgált mehet az örök hardvermezőkre.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Ruszki
senior tag
Lehet, hogy csak beállítás a Windowson belül. Nem lett hátul kihúzva aztán más színbe vissza. Általában a zöld a nyerő.
Próbálj meg egy chipset drivert feltenni.
Mi a lap pontos típusa?
Szerintem maradj ebben a topicban nyugodtan.
Ha elől jó akkor hátul is jónak kell lennie.Ruszki!
[ Szerkesztve ]
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Rivaul
addikt
Gondolom a régi cpu-t nincs módod visszatenni... Ebben az esetben az ilyenkor szokásos lecsupaszítástól kéne indulni felfele. Kompletten bontsd le a gépet s kezd a minimummal összerakni sztem.
F34REmlítették mér de megerősítem hogy hdd is pont ilyen hibát okoz.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung 8GB DDR4 2666MHZ M471A1K43DB1-CTD. Több darab!
- Intel D945GCLF2D Mini-ITX
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- Garanciális ASUS ProArt X870E-CREATOR WIFI Alaplap
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!