Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
ricsi99
addikt
válasz AxBattler #66930 üzenetére
Okés véleményem akkor is ez.
Nem kell 4db tök egyforma ram.
Párossával üzemel 2*2+ 2*2 (pl 2*4db meg most veszel 2*4gb vagy 2*8gb vagy 2*16gb... mind1)
Az a lényeg hogy az elsö pár sebesség adatait veszi figyelembe a lap a beállitásoknál ...
amikor teszel még bele ramot az elsö kettöhöz való sebesség beállitásokat használja
Tehát vagy veszel kb ilyen sebességű ramot ,vagy gyorsabbat és berakod a gépbe második párnak és kész.Ha meg csak lassabb kapsz/vagy veszel akkor felcseréled a sorrendet.
Berakod az uj ramokat elsönek és a gyorsabb ramokat másodiknak.Még a méret is mind1 ...csak ne 1db vegyél... működik úgy is de a gép párossával szereti használni a sávszálesség miatt... /fapados példa: ha 2 két kezzed van akkor gyorsabban dolgozol mintha 1 lenne... (2 modul vs 1 modul) mhz/idözités meg kb hogy milyen gyors a kezed.../
[ Szerkesztve ]
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
creation
senior tag
válasz AxBattler #66930 üzenetére
Ahogy írtam és ahogy @ricsi99 is írta, vagy a linkeken található azonos típusút veszed (2x4G) verzióban, vagy azonos gyártó azonos órajel+időzítés kombójából a 8G-t, vagy magasabb órajelűt (ami képes oda butulni ). A lapok általában csak a párban levőkre háklisak, tehát elméletileg nem lesz gond, max vesztek még 8G-t
[ Szerkesztve ]
"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
-
ricsi99
addikt
válasz AxBattler #66927 üzenetére
Úgy tudom ,hogy páronként háklis az alaplap a memóriára
Gondolom most 2* valamennyi van benne.
Ehhez szerintem bármi jó ami sebességben ugyanaz ,vagy jobb mint ami benne van.
Érdemes olyat venni ami benne van a lap support listájában ,vagy ha van a lapodnak topicja ,akkor ott talán többet tudnak abban segiteni ,hogy esetlegesen lehet e olyan tipus amit a lap nem szeret vagy inkopatibilis.Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
félisten
válasz AxBattler #32789 üzenetére
No, most viszont akárhogy is nyomorgatom, nem hajlandó ugyanazt a hibát produkálni, pedig a vinyókeretet is visszatettem. Szóval lehet, hogy tényleg valami érintkezési dolog volt a ludas.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
04ahgy
nagyúr
válasz AxBattler #32787 üzenetére
Más is okozhatja. De akkor ne mozgasd meg, ha legközelebb előjön, ignoráld, hogy mozgatásra megjavult, sőt, feszítsd is meg szándékosan jó alaposan.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz AxBattler #32784 üzenetére
Csak egyet találtam, ami nem kijelentés, hanem hiba: igen, simán előfordulhat, hogy a 24 tűs tápcsati feszítése kontakthibát eredményezett és lekapcsolt a gép. Magam is tapasztaltam már ilyet.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Apollo_21
addikt
válasz AxBattler #24935 üzenetére
Sztem fm1 és 2 között sincs ilyen variálási lehetőség
Hátja régen tejbe-vajba fürösztöttek
De nincs gond! Lassan mindenhol feltünnek az FM2+os lapok, és mehet bele a Richland ha a boldog tulaj úgykívánja, sztem ezzel sincs gond Ezis elégjó előrelépés...[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- XPEnology
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest