Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menslee
tag
válasz MrDerekas #54259 üzenetére
Az újakat nem találtam a listán.
DE
és kicsit kezdek megkattanni
Ha a régi ram-ból és az újból teszek be 1-et 1-et egymás mellé akkor a gép bekapcsol és tökéltes.
Ha a újból van bent egyedül 1 darab akkor ugyan az restart loop mint amúgy is...
FeladomMinimalism is a scam invented by big small to sell more less.
-
bsh
addikt
[link]
manualban semmi hasznosat nem írnak erről. közben jelentettem a supportnak, kértek teszteket, azokat is jelentettem, most vizsgálják. illetve másik fórumon írták, hogy pl. egy asus alaplapnál kikapcsolt TB-vel is simán van kép a videókártyán. szerintem bios bug lesz. de fene tudja. -
Beast007
aktív tag
Szia, köszönöm válaszod!
Első körben HDS-t futtattam ezt írja az ssd-re:
A merevlemez 8 alkalommal vizsgált meg gyanús adatszektorokat. A vizsgált terület hibátlannak minősült.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Az SSD TRIM funkciója támogatva és engedélyezve az optimális teljesítményhez.Nincs szükség beavatkozásra.
95%-os kondíciót ír.
Nem tudom hogy ez jelentheti e azt hogy döglődik az ssd vagy sem.Viszont tegnap délután bekapcsoltam akkor már látta biosban az ssd-t és estig üzemelt hiba nélkül a gép. Ma du-i indításnál jött a szöveg, hogy please select a proper boot device... tehát alapból nem látta de restart után biosban megint látta azóta üzemel hiba nélkül a gép.Tápcsatit ellenőriztem/átdugtam másik ágra (szerintem ez a hiba kilőve). Jó lenne ha valaki meg tudna erősíteni, hogy tényleg az ssd rúgja e az utolsókat mert akkor nyugodt szívvel cserélném.Csak ugye ha beruházok egy másikra és kiderül hogy nem is annak volt a baja...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- World of Tanks - MMO
- Steam topic
- Everest / AIDA64 topik
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Horgász topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.