- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Ok köszönöm a segítséget.
-
DUR(ace)LL
csendes tag
és itt az SSDOK-os kép
-
varmi2
nagyúr
válasz DUR(ace)LL #40356 üzenetére
Az ssdok kép alapján az a gond, hogy nem megy a trim. Szedd le a marvel drivert, és próbáld meg a windows sajátját, utánna megint kérünk egy ssdok képet.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Smiley
addikt
válasz DUR(ace)LL #40354 üzenetére
Biztos van mas mod is, viszont ezzel a 20 perc-es mutatvannyal egyszerre ki tudod zarni a windows-t, a windows-os es a marvell-es driver-t is.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
törölt tag
Sziasztok!
A következő porblémában szeretnék segítséget kérni:
Van egy intel celeron willamatte!!! procim asus 478-as alaplappal (P4PE-X TE)
(bios is volt már frissítve).Rá van kötve IDE-n egy hdd és egy dvd rw, 512 mb ram.
Namost hddről bootol, de rá akartam rakni xp-t, átállítottam a boot seqencyt és kaptam egy kellemes disk boot failuret.
xp cd jó, másik gépben megy, dvd rw jó, másik gépbene megy.
IDE kábeleket kicseréltem, másik portba is kipróbáltam. Kipróbáltam hdd nélkül, csak dvd rw semmi.
Bios érzékel mindent, mármint fölismeri a dvd-t jól, csak miután kellene bootolni, olyan mintha nem is nézné meg, van-e lemez a meghajtóba.
Már ötletem nincsen, mit kellene tennem sajnos.
-
sirdenis
tag
Megtudná nekem valaki nézni , hogy egy MSI H81M-P33 lapban mennyi feszt lehet maximum adni a procinak? G3258-hoz szeretném társaítani azért lenne fontos.
-
DUR(ace)LL
csendes tag
válasz DUR(ace)LL #40363 üzenetére
-
Tails111
aktív tag
válasz #92700160 #40362 üzenetére
Hát ez egy 15 éves gép lassan. Ez az alaplap nekem is volt anno. Valami rémlik hogy volt probléma hova van kötve és talán az sem mindegy hogy a végére kötöd vagy sem. Próbálgasd variálni esetleg egy boot erejéig a winyót is húzd le. Slave Master szarakodás volt sajnos ennyi év után már én is kevésre emlékszem.
-
varmi2
nagyúr
válasz DUR(ace)LL #40363 üzenetére
Most legalább már van trim. Ez jó. A bios képen ahci van, de az ssdok képen meg ide mód van. Goondolom ide módban lett telepítve a win, igaz? A ahci jobb lenne. Bootold be a wint. Itt a leírás, hogy tudod ahci-re átállítani, utánna biosban tedd ahcire.
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Tails111
aktív tag
válasz #92700160 #40368 üzenetére
Van jumper a CD olvasó hátulján? Ott lehetett régen jumperrel állítani hogy slave vagy Master legyen lehet ez is befolyásolja de nem biztos. Egy kábelen egy Slave és egy Master (CD, DVD vagy HDD) lehet. A master kell a kábel végére azt hiszem. Ha van ilyen jumper tedd Master állásba a CD olvasón és próbáld ki először a szalagkábel végére rakd. Más ne legyen azon a kábelen. Másik szalagkábelen a winyó. Ha nem jó cseréld fel a két szalag kábel csatlakozót az alaplapi csatlakozóban.
-
Coller225
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy Asrock 775i65g r2.03 alaplapban menne-e 2 db KINGSTON KTH-D530/1G?
Nem találtam kompatibilitási listátElőre is köszi a válaszokat
-
spanglee001
addikt
platforomot váltanék, a konfigom a lapomon van
kinéztem egy i7 4790k-t egy sabertooth mark 2 lappal, egyelőre ennyit cserélnék a gépben, ez így jónak tűnik?
a másik az alaplapon, van valami hibajelző cuccos? pl: ha nem jó a ram világít mellette a kis led, vagy procinál stb, mert debug kijelzőt nem látok mint, az extreme 9 lapomnál.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Balazs_
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Gigabyte F2A88XM-HD3 rev3.0 a legfrissebb nem béta (F7) biossal. Benne van egy A8-6600K proci egy normálisabb hűtővel hűtve (Artic Freezer 7 pro Rev.2).
A gép néha újraindul, főként játék közben, viszont Hwinfo64-gyel nézve Prime95 közben meglehetősen érdekes eredményeket írt ki:Mi lehet a gond? Rossz valamelyik érzékelő? Miért érzékeli mínusz fokosnak a videókártyát? Ezekből adódóan gondolom, azért kapcsolt le a gép, mert azt hitte 90C felett van... De javítsatok ki, ha tévedek.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm azt mondja gép leállítása után világít a billentyűzet, egér, és külső usb-s dvd író is.
Asus H81M-A lapja van mit lehet kezdeni vele, hogy ne világítson?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Valaki találkozott már olyan problémával, hogy az Asus J1900I-C alaplap nem akarja kezelni az intel 530 120 gb-os ssd-t? Mert látni látja az alaplap de a win telepítőbe nem jelenik meg és kipróbáltuk egy Corsair Force GT-vel és azt meg látja a telepítő.
-
spanglee001
addikt
válasz anonymus89 #40379 üzenetére
nekem asrockom van, a billentyűzet világít, az orbwevaer kikapcsol, az egér szintén. a billentyűzet az nonstop világít, de nem igazán foglalkoztat a dolog
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Teaway
veterán
-
Taifa Díaz
őstag
Kapcsolja le a tápot leálltás után.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
anonymus89
addikt
válasz Taifa Díaz #40384 üzenetére
Én is már csak ezt látom megoldásnak... Köszi az ötletet!
Nekem Gigabyte lapom van de előtte meg Asrock volt és sosem volt ilyen gond nálam.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Smiley
addikt
Benne van pontosan a leirasban, hogyan lehet megoldani... Egy jumpert kell odebbrakni, erre keressetek ra: Keyboard & USB device wake-up (3-pin KB_USBPWB)
[ Szerkesztve ]
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Teaway
veterán
-
Teaway
veterán
válasz schawo #40389 üzenetére
EPS az mi? 2x4 12V kiegészítő csati? mert akkor:
„Use of a power supply providing a 2x4 12V power connector is recommended by the CPU manufacturer when using an Intel Extreme Edition CPU (130W)”
Tehát nem feltétlenül szükséges, ha nem EE-s a proci.
[ Szerkesztve ]
Nincs itthon csokid??
-
Fisherhun
tag
Üdv Újra itt.
Felraktam egy win 8.1 et a rendszerre.
Csak drivert telepítettem.Meg a win frissítéseket. Ment minden frankón.
Utána felraktam a hw info t hát persze h kifagyott a kicsike
Ezt írta ki: Critical_process_died (win7 alatt is ugyan ez volt)
Nem tudom mi lehet a baj :S (monitorozó progik mind meghalnak pl speedfan is)
Most újítottam a gépet egy asus maximus VII hero és egy i5 4690k.
Minden más maradt a 'régi' (ram,ssd,stb).A régi gépezet egy asus sabertooth és egy FX8320 as volt.Természetesen ennél nem volt semmi hiba.
Szerintetek ?
Leht gariztatni kell ? :/[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ASUS PRIME X570-P
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- 16GB 2666MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Predator CL13 (HX426C13PB3/16) eladó
- LAPTOP Memóriák 2GB 1GB 512MB 256MB DDR3 DDR2 DDR
- Kingston HyperX FURY 2x8Gb DDR3 1600Mhz CL10
- Eladó Félkonfig! I5-10600k, Asus Tuf Gaming B560M-Plus Wifi, Kingston Fury Beast 2x8gb 3200Mhz!
- Kingston Fury 2x16GB kit DDR5 5600mhz CL40
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest