Aktív témák
-
csizs
aktív tag
JW-N61P
leírása:[link]
van egy ilyen lapom és vettem bele egy x4.-es phenon CPU-t, de nem megy a bios frissítésnél azt írja less than 65w CPU, de a többi résznél meg azt írja up to 89w cpu support és a poén 6000plusszos cpu volt benne, vagyis 125w felett evett. bios a legújasbb van rajta mit eszik.
valaki mondja meg milyen cpu-t eszik ez a lap.
-
csizs
aktív tag
Elég gyorsan várom a válaszotokat!
Van egy ASrock 945GCM-S lapom, amiben egy dual Core 5200-as CPU lapul és a kérdésem az lenne, hogy megérné-e váltani Asrock X31-es Chipsetre. Mondjuk van-e 10% külömbség a chipset kezelés miatt(mert ugye a 945-ös chip nem éppen a 5200 CPU-hoz készült)? -
csizs
aktív tag
nah mégegyszer
nem kaptam választ, ezért felteszem ,égegyszer a kérdésem.
Van egy ASRock 945GCM-S lapom és az XP bootoláskor (telepítésnél) a hardverkiépítés vizsgálata még kiírodik, de a szokásos kék ablak már nem jön be, de win2000-nél és Vistánál frankón telepszik minden. Mi lehet a gond (Sata DVD-íróm és Stata HDD-m van és Dos Compatible módot és Xp/win2000 módot is kipróbáltam, de nem megy.
-
csizs
aktív tag
Nah xp-t akarok telepíteni és a telepítő még a hardvert fel akarja ismerni, de a szokásos kék dos-os telepítő ablak már semmilyen xp telepítőmnél nem jön be (szerintem IDE device beállításokkal van gond, de sok lehetőség nincs és kipróbálva az összest sem megy). A jelenséghez hozzátartozik, hogy Vista és a win 2000 simán felmegy és win2000-ről tudok frissíteni. Mit állítsak a biosban? Sajnos a DVD és a HDD is SATA-II-s.
Nah remélem jó fele kapizsgálok( A bios-ban a Compatible modon sem megy)
Eddig természetesen ment és ezért is kérdezem. Integráljak egy XP-s Sata drivert a telepítőbe esetleg? De eddig akkor is ment ..........
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest