Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gulupeti

senior tag

válasz secretgarden #47 üzenetére

Az Apple mindig is ilyen sz@rrágó volt, az utolsó bőrt is lehúzni a felhasználókról, akiknek a java része természetesen még tapsikol is hozzá, hogy milyen jól jártak. Amikor a 64 gb-os telójuk került X-be, a 128 gb-osért elkértek pluszban 80 vagy 100 ezret? Ekkora méretű memóriakártyát meg akkor is kaptál már kb. 5 vagy 8k-ért (user szinten) és ugye ez jelenleg sincs másképp, a nagyobb tárhellyel szerelt verziók iszonyúan túl vannak árazva. Oled kijelzőt is elég sokára sikerült bevezetniük, vagy a 60hz-től nagyobb képfrissítést. A 12 Pro Maxban már oled volt, ha jól tudom, viszont a nagyobb képfrissítés fél millióért akkor még nem fért bele, miközben egy 150k-s telefon már vastagon tudta ezt 2020-ban. Félreértés ne essék, tudom, hogy minőségi termékeket készítenek, de az általuk folytatott üzletpolitika számomra messzemenőkig hányingert keltő. Tudom, nem muszáj megvenni, nem is fogom. :D

#56ddekany
    Szerintem 2023-ban 8 gb ram már egy irodai gépben is csak csücskösen elég, Windows alatt legalábbis. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák