Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
válasz
secretgarden #47 üzenetére
Az Apple mindig is ilyen sz@rrágó volt, az utolsó bőrt is lehúzni a felhasználókról, akiknek a java része természetesen még tapsikol is hozzá, hogy milyen jól jártak. Amikor a 64 gb-os telójuk került X-be, a 128 gb-osért elkértek pluszban 80 vagy 100 ezret? Ekkora méretű memóriakártyát meg akkor is kaptál már kb. 5 vagy 8k-ért (user szinten) és ugye ez jelenleg sincs másképp, a nagyobb tárhellyel szerelt verziók iszonyúan túl vannak árazva. Oled kijelzőt is elég sokára sikerült bevezetniük, vagy a 60hz-től nagyobb képfrissítést. A 12 Pro Maxban már oled volt, ha jól tudom, viszont a nagyobb képfrissítés fél millióért akkor még nem fért bele, miközben egy 150k-s telefon már vastagon tudta ezt 2020-ban. Félreértés ne essék, tudom, hogy minőségi termékeket készítenek, de az általuk folytatott üzletpolitika számomra messzemenőkig hányingert keltő. Tudom, nem muszáj megvenni, nem is fogom.
#56ddekany
Szerintem 2023-ban 8 gb ram már egy irodai gépben is csak csücskösen elég, Windows alatt legalábbis.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat szóvivője szerint hatékonyabban használják a rendelkezésre álló erőforrást.
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új bontatlan SONY XR-65A80L 4K HDR Ultra HD BRAVIA XR Google TV, OLED Smart televízió
- Macbook Pro 15" - 2017, 4 mag i7, 16/512GB, 4GB Radeon - új akku - touchbar, garancia ( 11)
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
- Nikon D750 + MEIKE markolat + 3 akkumulátor, újszerű állapotban, dobozában!
- ASUS Radeon RX 580 DUAL 8 GB