Hirdetés
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Ra3
őstag
haller! én már hetek óta küzdök a témával, nem biztos hogy itt találsz segitséget, szerintem nézz be ide:
[L]http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=15&t=002419&p=[/L]
meg van még arrafelé pár fórum avi to vcd meg ilyenek, érdemes körülnézni... -
csudri
őstag
Semmi remény?
-
csudri
őstag
...hoppá
szóval a DVD2SVCD megcsinálja a hangot, utánna elkezdi a képet. Ekkor behozza a TMPG cuccost de valamiért csak test bigyókat csinál. Kb. 5 percenként újrakezdi a filmet kódolni. Ilyeneket csinál:
AviSynth_Script_file_CQ_TEST1
AviSynth_Script_file_CQ_TEST2
AviSynth_Script_file_CQ_TEST3
....
....
A file-ok 1KB méretűek.
1. Mi lehet a gond?
2. Miért fagy ki a Pinnaccle cucc?
HW: Abit TH7II, p4 1.6w, 256RD, Pioneer A06, WinXpPro ohne SP. -
csudri
őstag
Hi all,
kicsit bonyolult lesz, ahogy leírom a problémát, de légyszi olvassátok végig és adjatok tanácsot! Előre is köszi.
Szóval néhány hete vettem egy Pioneer A06-os dvd-írót. Beraktam a gépbe, frankón működött. A gépemen akkor 5.5.9.14-es Nero volt. Valamiért nem komálta ezt a cuccot, ezért felraktam a 6.0.0.9-es Nero-t. (szerintem borzalmas, de most nemez a lényeg). Ezzel már tudtam normál adat ill. dvd-t égetni. Azonban ehhez a nerohoz nem volt vcd ill. svcd encoder, ezért megnéztem, hátha a Pioneer-hez adott cuccok között van valami progi. Volt is. A Pinaccle Systems által készített Instant cd/dvd nevű progi. Ezzel sikerült vcd csinálni, amit olvasott is az asztali dvd lejátszóm. Azonban az svcd-t nem olvasta, pedig a dokumentációban szerepel. Gondoltam biztosan elszúrtam valamit. Próbáltam újat csinálni, de valamiért az indítás után kifagy a program. Próbáltam reboot-ot is de nem segített. Azóta is kifagy.
Gondoltam, hogy utánna nézek itt a fórumon, hogy ti mit használtok erre a célra. Találtam is hasznos linkeket, köztük a doom6.hu-t. Ott ugyan a letöltés már nem frankó, de a leírások még működnek. Leszedtem a progikat máshonnan és elkezdtem a munkát. DVD2SVCD intall, TMPGEnc intall, GSpot intall.
És itt jön a probléma! A DVD2SVCD
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest