Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bul07
nagyúr
válasz
bajvan2 #2172 üzenetére
Nem a haszon miatt emeli meg ennyire az árát
Hanem azért mert ezen a néven ezt a kártyát egyenlőre nem akarja árulni, viszont nem is akarja törölni
Így megemeli az árát hogy biztosan ne vegye senkiJelen esetben szerintem azért mert az a "futó neve" tehát ahol sokat vásárolnak és a többi beragadt memóriakártyától akar megszabadulni
-
bul07
nagyúr
válasz
ZoleeWolf #2164 üzenetére
Ha nem sikerült megoldanod akkor csökkentheted a veszteségedet ha az alkatrészeit kiárulod , talp , töltő
Vagy még van egy nem elegáns megoldás hogy felveszed az eladóval a kapcsolatot hogy se kép se hang , valami megoldás ajánljon
De azért sikerüljön megoldani valahogy
-
bul07
nagyúr
Ha már Transcend
Akkor Techmoan Transcend Drivepro 200 Car Recorder Dashcam tesztjeJó DVR csak kicsit drága
-
bul07
nagyúr
válasz
Gépötty #2147 üzenetére
Hát nekem most van gondom vele pendrive ügyileg
Késnek:
1rendelés 27napnál
1rendelés 22napnál
1rendelés 21napnál
1rendelés 15napnálNekem az ebay egyből számol
Amúgy ugyan azt linkelted mint akit én is
Amúgy a harmadik neve
courtesytrading ( Visit store katt mert akkor adja ki a összes termékét, vagyis nálam így van)
Ennél a nevénél olcsóbb a fentebb linkelt memória kártya
Transcend MicroSDHC 32GB UHS-1 45MB/sec 3700Ft -
bul07
nagyúr
Ha jól tudom többen ezt használják
TRANSCEND 45MB 32GB MICRO SDHC PREMIUM CLASS 10 300X UHS-I U1Egy eladó két névvel
-
bul07
nagyúr
Techmoan újabb videója egy két kamerás rendszer
Csak én látom úgy hogy a hátsó kamera jobb felvételt készít?
-
bul07
nagyúr
Brutális hogy egyeseknek mekkora szerecsenjük van
5:34-től piros pólós -
bul07
nagyúr
Igen az akart lenni
, csak rossz lapról másoltam ki
Tehát erre gondoltam, US$ 15.99 (kuponnal US$13.59 )És ezért volt megnyitva a G1WH, kuponnal $46.69 , Coupon: f54ded
És még valami az elsőhöz is van kupon, d97372 , $15.39 jön ki kuponnal
Sőt a fő akció linkjét is eltoltam mert egy al menüt linkeltem , ez a teljes akciós lista
Szerinted eredeti a G1W?
-
bul07
nagyúr
Ha valaki akar egy olcsó DVR-t a hátsó ablakra , akár úgy hogy szétszedi és beépíti
Car DVR Camera 6 IR LED 90 US$ 16.39Esetleg van ilyen is, bár
1.8 Inch 1.5 Inch LY808A US$ 15.99 (kuponnal US$13.59 )
Ehhez pár videó [link], [link]Sőt még van kupon is amivel -15% BG8888
G1W US$41.99 és ebből -15% US$35.69
Egy két szaki aki biztosan meg tudja állapítani hogy eredetei nézzen már rá mert ha eredeti akkor gyorsan rendelni kell -
bul07
nagyúr
G1W-nál ne nagyon add lejjebb, és nem is a nappali felvétel miatt, mert kisebb árkategóriában is elfogható minőséget produkálnak napaliba, viszont az éjszakai felvétel ami meghatározza menyire is jó egy DVR
Néz végig pár teszt videót, G1W éjszaka
-
bul07
nagyúr
válasz
Moleman #2017 üzenetére
Memória kártyában inkább ezt vegye
TRANSCEND 45MB 32GB 32G GB MICRO SDHC PREMIUM CLASS 10 300X UHS-I U1 MICRO SD AU $18.39 ( 3,888 HUF)
Ugyan az az eladó csak másik neveebay-es link igaz drágább , de többen ettől az eladótól vették
És még valami
Nem írta hogy külföldi rendelés játszik e
De nem gond ha nem járatos benne van aki segít, Winner_hun-t kell keresni , itt a hirdetése mindent leír(#2018) Xantor
HOPPÁ
Pont feljebb van egy itteni eladó , ez a hozzászólás (#2014) ΩМΞGΔЯΞD , kérdez rá és ha minden jó egyezettek meg , ez a kameraMemóriakártyára meg ott van akit írtam szívesen segít
-
bul07
nagyúr
Vélemények erről?
K8000 Full HD1080P 2.0 Inch LCD 140 Degree Wide Angle Lens US$ 28.99 -
bul07
nagyúr
válasz
SteveBeard #1995 üzenetére
Hát mifelénk itt az alföldön a buszsofőrök sokkal agresszívebbek ilyen szempontból , ki az index és már indul is
Ne félj engedik ki is őket rendesen, és nem csak személyautókkal hanem kamionokkal szembe isA kettes autó után már indultak volna nálunk , úgyis megáll ha nem akar törést
-
bul07
nagyúr
igen nincs kijelzője , viszont a 60fps-es felvételi képessége jól jöhet
Techmoan tesztje rólaDe kijelző nem léte annak hátrány aki ki be szerelni , bár a felfogatót kocsiba lehet hagyni
Mert ugye a felvétel belövéséhez jól jön egy laptop amin lehet nézni és beállítani a pontos pozíciót hogy mit vegyenamúgy ez a nem gyenge 14,743db-ot adott már el [link]
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz
Calogero #1906 üzenetére
Hát tudod a fenne egye meg a vadat, majd ha a vadásztársasság is fizet a kocsi kárában
Azt lett a mániájuk hogy kirakják az őzes táblát és részükről le is van tudva(a felvételen is van), kötelezném őket a biztosításra ami fedezi a vadkárt
Ha a portáról kiszökik a kutya és elüti az autó a lakás biztosítás fedezi a kárt , nekik van hasznuk a vadból akkor legyen biztosításukDe azt tudjátok hogy miért van ennyi vad kár , mert nem jönnek a németek olaszok kilőni a vadat, a magyar vadászok meg nem lövik mert sokat kell érte fizetni, és túl vannak szaporodva a szarvasok, őzek
Tesóm a múlt évben kettőt is elütött , először 550.000Ft-os kár szerencsére volt Caskó a buszon(15 személyes), másodjára édesapám kocsijával csapta el (kép a kocsi orráról) 130.000Ft-os kár
10-15ével ezelőtt nem lehetett olyat hallani hogy valaki őzet ütött , mert egyszerűen kevés volt belőlük (itt mifelénk)Nem kis megelégedéssel töltött el mikkor a minap mondta egy zettorros hogy három kis őzet trancsírozott széjjel a fűkaszával (mielőtt bárki rosszat gondolna a zetorosról nem az ő hibája nem lehet észrevenni a lucernában megbújó őzet), ezek se futnak kocsi elé
-
bul07
nagyúr
válasz
huncutka1029 #1903 üzenetére
De a kocsi elejének is annyi
Nem volt szerencséje az első autótól megijedt és az árok felé fordult majd meggondolta magát és a második kocsi elé ki is futottAmúgy a kamerák visszaküldése is a DVR témához tartozik
-
-
bul07
nagyúr
Másik nevével árul normális áron 32GB-ost
TRANSCEND 45MB 32GB 32G GB MICRO SDHC PREMIUM CLASS 10 300X UHS-I U1 MICRO SDNekem most 31napra jött meg tőle egy pendrive, de lehet azért mert ünnep alatt rendeltem
-
-
bul07
nagyúr
Kérdés
Szerintetek ez megér 8$-t, tolató radar
Édesapám ezeréves autójába menneEz se lenne hülyeség 2.25$-ért
Van általános autós fórum de az kicsit halott
-
bul07
nagyúr
Ha még nem változatátok meg az ebay-es jelszavatokat akkor tegyétek meg mert adatszivárgás volt náluk
-
bul07
nagyúr
válasz
huncutka1029 #1696 üzenetére
Először is JÓ BÁTOR VAGY, 50-es táblánál 120, büntetés rá 200.000Ft és 8 fekete pont
Régen én is nyomtam neki mint őrült de most már nem éri meg , nagyon magasak a büntetések
Szolnok-Berettyóújfalu 53perc volt a csúcsom (108Km) és még minkkor nem épültek meg az elkerülőkLehet más időzónára teszi a GPS a készüléket, mert a műhold időt is küld
Amúgy Cegléd felé , és egy Lada talán
-
bul07
nagyúr
válasz
huncutka1029 #1684 üzenetére
-
bul07
nagyúr
Oké de egy régi laposhoz, vagy egy inverter
Viszont ezek plusz költségek, és utána másra nem is igen használhatóak (nem az invertere gondolok mert az azért jó ha van)Invertere van történetem , tesóm vett laptopot meg egy invertert hogy a kamionba majd kell
Ki is próbáltuk csak arra nem figyeltünk hogy a kamion 24V-os , nem kicsit füstölt el az inverter -
bul07
nagyúr
(#1657) bul07
Most hogy olvastam Rick4 hozzászólását jöttem rá hogy DVR folyamatos rögzítés nem jó mert ha betelik a memóriakártya akkor felülírja és lehet pont a lényeget (Mobius 1080p30 32GB-ra kb 3.5óra fér)
Rick4 hozzászólásához
Egy laptop hogy üzemel akkumulátoról 7-9órát? -
bul07
nagyúr
Sőt a Mobius-t át is lehet alakítani így könnyebb belőni a kamera lencséjét hogy a kellő irányba vegye fel az eseményeket
Egy tapadókorongos tartónak azért vannak határai -
bul07
nagyúr
válasz
Sanyabá #1654 üzenetére
Hát az is egy megoldás hogy a csomagtartóba egy aksi majd ara kell rákötni a kamerát ami folyamatosan rögzít egész éjszaka, szerintem simán kibír akár több éjszakát is
Csak egy olyan kamera kell ami csekély fényviszonyok között is jó felvételt csinál , csak ugye ha úgy állítod be hogy jobb oldalt sétálókat vegye fel akkor ha másik oldalt tevékenykedik nem veszi felEsetleg egy Mobius
-
bul07
nagyúr
Erről mi a véleményetek, két kamerás
Car HD DVR X2 720P Dual Lens Camera Night Vision Black BoxMost kuponnal 40$ (kupon kód : BGcar )
youtube keresés [link]
Egy felhasználó sok videóval [link]Kíváncsi lennék hogy hogy rögzíti a két kamerát
Éjszakai felvétele gyengének tűnikCsak hogy lehessen miről tárgyalni
-
bul07
nagyúr
Helyszíni bírságról beszélgetünk és egy nem nagyon forgalmas helyszínen simán meglépik vagy ha van elég ember(tanuló rendőr ) , és a rendőr állítja be hogy menyitől készítsen felvételt(vagyis utasításba kapja) ha azt kapja hogy 55 akkor annyira lövi be
És képzeld a busza kilométerórája ha 60-at mutat akkor az elektronikus tachográf 58-at a GPS-e meg 61-et, mindenek van hibahatára
És biztos hogy kap csekket helyszínen 60-nál -
bul07
nagyúr
Meg és kapta is a csekket, és nem is 58-at mondtak neki hanem 60-at csak a tesóm mondta hogy a elektronikus tachográf 58-at mutatott, erre mondta a rendőr hogy jó legyen 58 hibaszázalékon belül van(Önkormányzat buszával volt, Ford busszal, tele tanárokkal iskola igazgató meg minden, azok is csak néztek hogy mire fel büntettek mikkor érezhetően nem mentek gyorsan, többeknek van jogsiuk így érezték a sebességet)
És a vicc az hogy messziről látta hogy mérnek de úgy volt vele hogy 60 alatt nem büntetik meg(#1599) TaaT
Én úgy tudom hogy 54, azért 54 mert ha te 50-el mész a trafi még mutathat 52-53-at mert hibahatáron belül van, és ilyenkor lehet hivatkozni a hiba határa , viszont 54-55-nél már nem mert az már túl nagy eltérés lenne és biztos hogy 50 felet ment -
bul07
nagyúr
0:53-nél görcsöt kötnék a pöcsére a piros autó sofőrnek
Az ilyeneket kellene megbüntetni nem azt aki 50 helyet 58-al megy
Amúgy azt tudtátok hogy már 54-nél jöhet a 5000Ft-os csekk helyszínen, attól füg hogy hogy van beállítva a trafi hogy menyitől kezdi el felvenni a túllépést
Tesóm 58-ra kapott csekket -
bul07
nagyúr
Azért az utasokat is megéri ilyenkor megfigyelni, meg azt is hogy az öv mire is való
Hátsó üléssoron lévő mama majd kitörte a sofőr ülést(nem volt bekötve) így is hogy nem volt csattanás (szerencsére) -
bul07
nagyúr
Tuti hogy programmal tette rá , mint ebben a videóban 24:36-tól
-
bul07
nagyúr
válasz
aronpapa #1379 üzenetére
Nekem csak egy bajom van a GPS-el rendelkező kamerákkal, ezek ugye álltalában a sebességet is jelzik a felvételen(ha kikapcsolható ez a funkciója akkor tárgytalan ez a hozzásszólás)
Na és ha elfogadják a felvételt mint bizonyíték akkor a kijelzet sebességet is , és ha van egy kis sebességtúlépés a balesetkor ki tudja hogy itélik meg
Zöld hullámba egy kis gyorshajtás könnyen megy 50-en helyet mondjuk 65-70-el , simán, észre se vesszi az ember, vad esetben még ráfoghatják hogy 50-el elkerülhető lett volna -
bul07
nagyúr
válasz
huncutka1029 #1372 üzenetére
Ment a videó és a telefonom stopere, 25 másodpercet ment a felvétel a stopper meg majd 21másodpernél járt
Csal kicsit
Ha tudod passzold el
Bár én nem szólok egy szót se mert az itteniek közül nekem van a legolcsóbb, fránya minőséggel(keveset vezetek és elég az is)
-
bul07
nagyúr
válasz
huncutka1029 #1366 üzenetére
Meg mintha fel lenne gyorsítva a lejátszás, direkt csináltad így vagy ilyen a felvétel?
-
bul07
nagyúr
Ezt olvassátok ell
[link] -
bul07
nagyúr
Rosszul fogalmaztam
Az előző felvételtől jobb
A kettőt összevetve nekem még mindig a G1W felvétele tetszik, valahogy természetesebb
Első kettő videón még jobban látszódik az a kék árnyalat, engem zavarnaDropbox-os felvétel linkeket nekem is elküldenéd
-
bul07
nagyúr
Na ara kíváncsi leszek
Meg tudod úgy vágni hogy egymás mellé kerüljön a két felvétel? valahogy így(#1310) havri1
Értem -
bul07
nagyúr
Nekem mintha a sima G1W-nek szebb képe lett volna , és éjszakaiba is
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Mobius ActionCam szétszedése és átalakítása , majd fixre beépítés
Azért durva hogy 9,620 darabbot adott csak el ez az egy eladó
-
bul07
nagyúr
Nem lett volna jó ha elkapod
Múlt évben a tesóm kettőt is elütött, egyet egy 15fős kisbusszal 550E Ft kár , egy másikat meg édesapám kocsijával(mentek a szerelőhöz a saját kocsijáért) 150e Ft-os kár, ebben minden volt ez elejét újjá kellet építeni, hűtő motorháztető lökhárító mindent a motor ép nem sérültNem is kockáztatott mikkor vett egy 5éves autót vadkár biztosítás lett kötve rá
-
bul07
nagyúr
válasz
pernyepandur #1160 üzenetére
Ezt jól elemezd ki
G1W vs G2W vs DOD LS300W Night driving test -
bul07
nagyúr
Most már enged rendelni
Ez úgy néztem ugyan az mint a te linkeden van , igaz 1.5$ drágább
De van sima class10-es is -
bul07
nagyúr
Nem semmi menyit eladott a Mobius kamerából (tesztje)
És ezért néztem rá egy magyar írás róla
-
bul07
nagyúr
válasz
kisgeee #1046 üzenetére
Téma összefoglalóvan van pár ajánlott darabb és van amelyik 10e alatt van az ebay-en
De ha teheted G1W vegyél 11,300Ft körül van az árra
Nézd meg a tesztett amitt linkeltem itt a #981 hozzászólásba, alatta kettővel meg az eladó akitőll többen is vettek, de többen is linkeltek saját videótMostanra eladott 1,864db-ot, azért durva hogy dec, 17-óta eladott 440db-ot, visszik mint a cukrot
-
bul07
nagyúr
válasz
Jolly Roger #1038 üzenetére
Ha roncsolás mentesen szét lehet szedni akkor próbáld meg megcsináltatni ha nem írj az eladónak, volt már itt olyan aki garanciáztatott keres vissza és kérdez rá nála vagy neki címezve itt hogy más is tudjon a mikéntjéről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen notebookot vegyek?
- Honda topik
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest