- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz MunezXBK #61915 üzenetére
ennek örülök
próbáljam meg a fejen azt a "régi" trükköt, hogy az rca külső részéről érintsek hozzá a fej házához kábelt? vagy az erősítőn szakadhatott meg a test?
mondjuk nem értem, hogy hol és hogyan szakadhatott meg stb. mert direkt figyeltem arra, hogy áram alatt ne legyen kihúzkodva meg nehogy hozzáérjen valamihez
azt hogyan lehet kifürkészni, hogy fej vagy erősítő oldal a ludas?
lehet akár az erősítő LP HP OFF potmétere is a ludas? mert ugye az most átkerült az összes OFF állásra... igaz "megmozgattam" a tesztelések során, hogy nem-e az a baj, de nem változott semmi
mondjuk azon meg megint csak csodálkozom, hogy ugye a magasból jön a pattogó hang.... ha csak az van etetve akkor semm, ha bedugom a mélyközepet IS akkor pattog, ha csak a mélyközepet akkor az nem pattan.... lehet, hogy olyan a frekije a zavarnak, hogy csak a magas tudja megszólaltatni? vagy én ezt nem értem
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PayPal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Külpolitika
- Yettel topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i5-11400F LGA1200 processzor tálcás (hűtő nélkül) - 1 év magyar bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó magyar bolti garival! -
- iMac 2021 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest