-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe fiú
senior tag
válasz kavics325i #33232 üzenetére
Nekem sem volt még szerencsém egyikhez se..Emma versenyző srác STP-t ajánlott, hogy az a tuti..más meg Dynamatot..de szvsz. aki szigetelés és szigetelés között is észrevesz különbséget az kuruzsló
-
Joe fiú
senior tag
válasz kavics325i #33208 üzenetére
Jó ez a megszólítás egyébként már csak a 4csatornás van a 3555..a másikat egy hangnyomásos srác elvitte tegnap.
-
Joe fiú
senior tag
30-ért nagyon jó ajánlat, kivéve ha az amit vaterán hirdetnek..mert az jó pár éve fenn van..illetve az még régi széria..
Viszont ha Xion12 akkor úgy készülj, hogy legyen mögött minőségi erő wattokkal etetni..opeter70: A JL önmagában is egy dögös szóró, Alpine-nal nekem annyira nem tetszett, a Steg jobban kontrollálta, de a kettő közül amit írtál én is a Rokit választanám.
De mondom, ha meglesz még akkor bármikor meghallgathatod..csak ma megint sikerült nálamnál okosabb emberrel találkozni,szóval én most teljesen más irányba indulok el.
Valószínűleg Digital Designs szub lesz az áldozat.[ Szerkesztve ]
-
Joe fiú
senior tag
válasz burgatshow #33159 üzenetére
Van kisméretű, de mégis sokkal minőségibb mélyláda is, pl. Audio System Radion 08..kicsi(16l) mégis garantáltan jobban szól..
opeter70: A lehetőség adott, bármikor erre jársz, szívesen odaadom, meghallgathatod, kipróbálhatod.
-
Joe fiú
senior tag
válasz kavics325i #33164 üzenetére
Nem kell nekem olyan nagy..be se fér a kicsi autómba de ettől függetlenül egyszer meg akarom hallgatni nálad.
-
Joe fiú
senior tag
Ha gondolod van egy pár szubom amit bepróbálhatsz..ha fontos a helyigény, akkor van egy Audio System Radion 08 szubom( ez 16l refi ládában), vagy 25cm-es Xion10+ szubom, ehhez nincs sajnos ládám, illetve van egy JL Audio 12W3v3-4 szubom zárt ládában, ezek mind-mind első osztályúak elektronikus zenén, ha érdekel meg lehet hallgatni bármelyiket..
A linkelt DLS erősítő kevés szubhoz, nekem volt a tesója CA31, az valamivel nagyobb teljesítményű volt, de szubhoz nem az igazi, persze attól függ milyen szub, pl a kis Radion 08-hoz elég, de egy komolyabb 25-30 cm szubhoz karcsú.
-
Joe fiú
senior tag
válasz jpeetr #33115 üzenetére
Egyiket sem..egyszerűen nem érik meg a pénzüket..nem nyújtanak akkor élvezetet mint amennyiért használtan jóval komolyabbat kapnál..nem reklámozom magam..de nekem is van felsőbb kategóriás erősítőm és mélyládám is eladó, ami bőven kijönne ezek árából..arról nem is beszélve, hogy vagy 5 kategóriával nagyobb szint.
-
Joe fiú
senior tag
válasz gabber01 #32954 üzenetére
Ha figyelmenes olvasnál akkor láthatnád, hogy én is azt írtam, hogy nem kellene torzítson önmagában egy erősítő sem..maximális kivezérlésen viszont szinte az összes erősítő torzít, akkor nyitófeszültség lép fel, hogy egyik alkatrész sem tudja azt elviselni, sehol nem szoktak egy erősítőt maximálisan kihajtani, legyen az hangosítástechnika, autóhifi, home-hifi...
Ezt a gain dolgot légy szíves fejtsd ki..ha jól tudom bele se folytunk a gain dolgába..A gainnal ugye előfeszítést állítasz be, a bemenő jelhez paraméterezve, vagy ha jobban tetszik ezzel állítod be egy erősítő tényleges erősítését, minden erősítőnek van egy bizonyos alap teljesítményerősítése a gainnel csupán a bemenő jel teljesítményarányához lövöd be az erősítőt..de várom a te véleményedet is.
picipeti: Én is azt írtam, hogy a fejegységek 80% körül érik el a max. dinamikatartományukat, viszont vannak fejegységek, amelyek 100% kivezérlés mellett is tiszta szinusz jelet küldenek ki magukból, ilyen pl. az Alpine 9855.
[ Szerkesztve ]
-
Joe fiú
senior tag
Hát ez is lehet, igazából nem hallottam még gyengébb erősítőt szetten szólni, egyedül haverom magnat erősítőjét egy magnat szubbal, de amióta beállítottam nekik azóta azt is jobban élvezik..érdekes, hogy alapból mindenki úgy indul neki, hogy amit lehet mindent feltekerni maxra( bass boost, loudness) ami fura, mert 1x éves lehettem amikor először szórakoztam autóhifivel,de tudatlanul is észrevettem, hogy az ilyen ficsőrök értelmetlenek..
-
Joe fiú
senior tag
Ez utóbbival szerintem vitába lehetne szállni..az erősítő önmagában nem torzíthatna csak kb. teljes kivezérlésen..szerintem a bemenő jel ami torzításba viheti át egyedül..de kíváncsi vagyok más tapasztalatokra is.
Pl. a legtöbben úgy vallják, hogy a fejet kb. 80%-ig lehet maximális dinamikáig torzításmentesek kivezérelni az erősítőt meg kb. 2/3 gain állásig..ezzel szemben az én Alpine fejemet maximálisan ki lehet vezérelni és még mindig tiszta jelet ad..elvileg ezt meg is mérték, hogy ez így van..
[ Szerkesztve ]
-
Joe fiú
senior tag
-
-
Joe fiú
senior tag
válasz opeter70 #32841 üzenetére
Egy 32l körüli zártat próbálj meg kipróbálni, nagy általánosságban ez a méret a jó, innentől meg tudsz kísérletezni, hogy kisebb, avagy nagyobb kell-e, ha lomha lesz a nyomód, akkor kisebb láda, ha nem lesz elég mélye, akkor nagyobb, de ezek csak nagyon hozzávetőleges infók.
-
Joe fiú
senior tag
válasz opeter70 #32838 üzenetére
Egy zárt láda alapvetően lineáris frekimenetet produkál, míg a reflexben vagy bizonyos freki kiemelés..a zárt láda literszámának növelésével lehet játszani a hang mélységével, ergo egy jól eltalált zárt láda méret kellően mélyre fog menni és ez mellett lineáirs marad, míg egy nem megfelelő zárt méretezés megfújta a hangszórót, kb. dobozhangot kapsz csak.
-
Joe fiú
senior tag
válasz opeter70 #32835 üzenetére
Ez is örök vita kérdés marad, nem feltétlen igaz az állítás, hogy egy reflex láda mélyebbre megy, nagy általánosságban egy zárt láda mélyebbre megy, persze ez attól is függ, hogy mekkora az adott mélysugárzó határfrekvenciája és mekkora erősítőteljesítménnyel van megadva..reflex láda abban az esetben mehet mélyebbre ha megfelelően van hangolva a szubhoz, akár a sugárzó határfrekije (fs) alá. A legtöbb univerzális refi láda nem megy mélyebbre.
Mindezt arra alapozom, hogy próbáltam egy Phase Linear Thriller 12 nyomót reflex és zárt ládában is, nagyobb erősítőteljesítménnyel érezhetően mélyebbre ment zárt ládában, igaz, hogy ez csak szintetikus, öntörvényű teszt, de az igazság valahol itt van.
Láda hangolás hátha valaki még nem ismeri.
[ Szerkesztve ]
-
Joe fiú
senior tag
válasz MC Pite #32405 üzenetére
Kickernek vannak 16-os szubjai, egy srác használ ilyeneket hátsó ajtóban, az már más kérdés, hogy neki megvannak csinálva az ajtók(szigetelés) és rendes erősítő hajtja, ha semmi áron nem szeretnél szubot, ami a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb megoldás lenne, akkor marad a két kis szub a hátsó ajtóba, viszont ez sem jön ki low cost költségvetésből.
-
Joe fiú
senior tag
válasz MC Pite #32383 üzenetére
Hát apám, ha te ezen kiigazodsz, akkor gratula, én a gyári fejre, egy darab szettet nem kötnék, te meg mennyi is, 6 hangszórót akarsz rákötni? Amúgy nem látom benne a logikát, ha egy nyamvadt szettel torzít a fej, akkor kössünk rá még egyet párhuzamba és akkor jó lesz? Amúgy a párhuzam 4 ohm= 2ohm eredő, elég sok erősítőt megizzaszt, akkor a gyári fejed szerinted tudná?
De az hagyján, hogy rákötöd a hangszórókat, 4,5,6, akárhányat, de hogy még mélyet is rákötni a gyári fejegységre, hát....
De ha már mindenáron tele akarod pakolni hangszórókkal, jobbról, balról, az autót, akkor vegyél valami erősítőt amin van high in ( hsz bemenet) és arra kötögesd a hangszórókat, úgy is torzítani fog, mert torz jelet kap...Amúgy nem értem miért nem jó az a felállás mint az emberek 90%-ának, hogy előlre egy komponens szett, hátulra meg egy szub, és kész.
-
Joe fiú
senior tag
válasz Intruder A 6 #32377 üzenetére
Ez a kategória már túlmutat a képességeimen, de ettől függetlenül nem vagyok biztos benne, hogy az Audisont jó ötlet volt egy digit monoblock-kal összehozni, a vágások egyébként hogy vannak belőve?
-
Joe fiú
senior tag
Szerintem válaszoltak már, ennyi pénzből nincs csoda, inkább semmi nincs, mondjuk a Suzuki hangszórójától kb. bármelyik jobb, ha kicsit gyűjtesz hozzá és van kézügyességed és/vagy ismerősöd aki ért hozzá, elég egyszerűen be lehet faragni 16-os hangszórót az ajtóba, azzal mindenképp jobban jársz.
-
Joe fiú
senior tag
Egyik akksis haverom most a Bannert favorizálja, aztán ki tudja, nálam több mint 3éva van az Exide Excell, azóta van benne hifi is, nincs gondom vele..
Intruder A6 : Milyen mélyet raktál bele, milyen erősítővel, milyen autóba? Nagy csodákat nem lehet állítgatni mélynél, kb. 60hz-nél levágod 12 db-vel, ez kiindulásnak jó, esetleg még fázisfordítás, de abból amit leszűrsz inkább arra tippelnék, hogy nem jól választottál ládát, és valószínűleg soha nem is fog tetszeni.
[ Szerkesztve ]
-
Joe fiú
senior tag
válasz GunarLajos #32330 üzenetére
Ha a bekötésed 100%-ig helyes, gondolok itt a megfelelő tápméretezésre, akkor vidd vissza, igen.
-
Joe fiú
senior tag
válasz GunarLajos #32327 üzenetére
Megválasztoltad a kérdésed, igaz, hogy azt nem tudjuk, hogy milyen erősítő, milyen láda, de az biztos, hogy a rádiód ipari hulladék, és ezt nem bántásból mondom.
Footy_:+1 az ipodnak, mondjuk arra még nem jöttem rá, hogy az ipod kezeli-e le a zenét, vagy a fej.
[ Szerkesztve ]
-
Joe fiú
senior tag
válasz Norbi14 #32297 üzenetére
Szinte lehetetlent kérsz ugyanilyen hangot szinte 100%, hogy egyiktől sem kapsz, volt 9812RB-m, Kenwood 6051-re cseréltem, majd azt 9855-re, mind teljesen különböző hangkarakter, és mindegyik kiváló a maga nemében..de passzív fejek között talán a 9812-nek van a legjobb hangja meg a P77MP-nek, hallgass meg minél többet és talán találsz olyat ami hangilag közel állhat hozzá, de az nem a 30ezres kat. lesz.
-
Joe fiú
senior tag
válasz gabber01 #32228 üzenetére
Őszintén, fogalmam sincs mennyit enged rá, fejnél maximális kivezérlésre van belőve, szóval elméleti síkon megkaphatja ezt a teljesítményt, de ugye egyik erősítő sem dolgozik maximális teljesítményleadással, mechanikailag meg viszonylag nehéz tönkretenni ezt a szubot, mert zárt térben le van csillapítva a membrán.
Egyébként amióta okosodok ebben a témában, szinte az összes hangszóróm és mélyládám nagyobb teljesítményű erősítőre van kötve mint ami rá van írva.
[ Szerkesztve ]
-
Joe fiú
senior tag
válasz ditrichd #32224 üzenetére
Nem a hangerőhöz kevés a teljesítmény, 15W-tól is hangos lesz már, a teljesítmény a dinamikához és a kontrollhoz kell, de úgy szeretem mikor valaki idejön tanácsot kérni, és akkor meg akarja magyarázni a hülyeséget, de vedd meg nyugodtan a kicx-et, valószínűleg pont semmit nem fogsz észrevenni. Én se azért hajtom a 250w terhelhetőségű mélyládámat 500W rms-sel mert hűdesokkal hangosabb....
-
Joe fiú
senior tag
válasz ZsigulicsiI #32176 üzenetére
DLD-t még nem hallottam szépen szólni, de annyi pénzt megér..hangoskodni jó, gondolom 500+-ról van szó.
Próbáld ki a DLD-t, bukni nem bukhatsz rajta, és ha nem tetszik még próbálkozhatsz, de egy 25-ös nyomó szerintem elég lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Joe fiú
senior tag
válasz ZsigulicsiI #32174 üzenetére
Xion 10 jó zúzós zenéhez, csak elég-e..nem mindegy mekkora a csomagtér és milyen autó, zárt ládák pontosabbak ezért nagy általánosságban jobb lehet zúzásra, de egy jól hangolt reflex is lehet pontosabb, és hangosabb.
-
Joe fiú
senior tag
válasz coldfirexx #32170 üzenetére
Steg, Alpine, Signat...előbbi kettőt nehéz találni, utóbbit kevésbé..mondjuk nem ártana tudni, hogy milyen ládához
MunezXBK: Tudok azt is mutatni JL12W3V3-4-t, illetve van refim is.
-
Joe fiú
senior tag
válasz MunezXBK #32166 üzenetére
És ezt mire alapozod ?
ZsigulcsiMaradhatsz a márkáknál, az AS-nek fekszik ez a típusú zene, Xion 10, Gladen SQL, bármelyiket választod nem lesz rossz, Bandpass ládát leginkább hallgatás után érdemes venni, ugyanez igaz a többire is, de bandpassnál szerintem különösen.
[ Szerkesztve ]
-
Joe fiú
senior tag
válasz PiciPeti #32153 üzenetére
Nem jó a logikád, 2+2=4 ezárt adódik össze a 2ohmos teljesítmény a 4 ohmosra ha csatornánként lead x wattot, akkor hidalva kétszer x mivel ugye a két csatornát összehidalod(összeadod)
ZsigulcsI: Ha már benn van a kondi, bajt szerintem nem csinál, ha bennt hagyod, max. ha unatkozol kipróbálod milyen nélküle.
-
Joe fiú
senior tag
válasz ZsigulicsiI #32150 üzenetére
Ha nem rohad a kasztnid a kasztni is jó test, végső soron az akksi testje is a kasztnira megy, nekem az egyik erősítő akksira van testelve, másik kasztnira, szvsz, tök mindegy...vagyis nem, mert így kábelt spórolsz. 50-es táp bőven elég, sok is.
Az erősítőd leírás alapján 410W jön le róla hídban, jó az. kicsi dinamikus láda pl. Rainbow Hammer 10 -
Joe fiú
senior tag
válasz sinya85 #32131 üzenetére
Azt írtad, hogy thriller 12, mert ez nem az, ez nyílván többet ér, egyébként minden annyit ér amennyit adnak érte, az én 100ezres szubomat is harmad ár alatt tudtam eladni..
Amúgy azt hiszem megválaszoltad már magadnak a kérdést..a hifi építés pedig áldozatokkal jár, és ha neked ez nem kell, akkor a hifi sem
[ Szerkesztve ]
-
Joe fiú
senior tag
válasz ZsigulicsiI #32106 üzenetére
Jó páros lenne, nekem az első erősítő szimpatikusabb, mivel mélyládát is szeretnél róla hajtani, így jól jön, hogy hídban nagyobb teljesítményre képes..pár hsz-szel fentebb volt pont szó Gladen SQL-ről, (Helon mostohatesója) szóval igen, megoldható, hogy a hsz-ek két ohmon mennek az első két csatiról, hídban meg egy láda 4 ohmon.
-
Joe fiú
senior tag
válasz _seth_ #32091 üzenetére
Próbáld ki, nem nagy művelet és észreveszed a különbséget, aztán majd meglátod, hogy van-e lényegi javulás vagy nincs.
coxer: a 3ohmos szetteket is ugyanúgy tudod bármilyen erősítővel hajtani, könnyebben meghajtja az erősítő, ennyi, ma hallgattam kicsit hosszabb távon az xiont, és egyáltalán nem volt kontrollálatlan, persze kell hozzá jó erősítő is.
[ Szerkesztve ]
-
Joe fiú
senior tag
Elég, egykori fórumtárs Steg 75.4-gyel hajtotta félaktívan a Kicx-et még kupát is nyert ezzel a felállással, elég lesz.
Többiekem kapja ugyanazt a teljesítményt..eltérő a teljesítmény..ha most megtalálnám a villanytan füzetem abba le vannak írva a képletek, de a lényeg az, hogy ha párhuzamban kötsz valamit akkor nem kapják ugyanazt az eredő teljesítményt meg.
[ Szerkesztve ]
-
Joe fiú
senior tag
Az MX szetthez képest kevésbé érzem kontrolláltnak, de ugyanakkor kontrolállatnak sem érzem, jó lenne összehasonlítani a 4 ohmos verzióval, mondjuk bő két hónap után most jutottam el addig, hogy nagyjából tetszik a jelenlegi rendszer, de még van benne tartalék...
Most az Alpi erősítő van benn, nagyon minimális különbséget vettem észre a Steghez képest, talán az Alpine kicsit természetesebb hangú, míg a Steg hangzásvilága sterilebb, de egetverő különbséget nem vettem észre, se dinamikában, se térérzetben. -
Joe fiú
senior tag
válasz vendingo #31946 üzenetére
Én például ha hosszabb időre állok meg, akkor mindig leveszem és magammal is viszem az előlapot, hiába öreg kocsi és senki nem nézné ki milyen komoly cucc van benne, de a mostani fej elég "szép" ahhoz, hogy feltűnő legyen.
Amúgy visszatérve az új fejek designjára szerintem is elég szembetűnő a gagyisodás, nem lehet megkülönbözetetni, hogy melyik milyen kategóriába tartozik.
-
Joe fiú
senior tag
válasz chosa921 #31916 üzenetére
Gyakorlatilag mindegy mit veszel, ebben az árkategóriában nincsenek nagy különbségek, a mos-fet sem jelentt semmi extrát szinte az összes fejegység végfoka mos-fet ic-ből áll. Jó lesz a JVC nagy mellélövést nem tudsz vele csinálni.
Konzolkartel: Egy 2x4 ohmos nyomót, hogy tudsz 2x2ohmon hajtani..ez valahogy nem világos nekem, mert szerintem ami működőképes felállás az 1x8ohm, illetve a 2ohm, illetve a 2x4 ha oszcillószkóppal ki van mérve a kimenet, de még így sem garantált, hogy ugyanazt kapják a tekercsek.
[ Szerkesztve ]
-
Joe fiú
senior tag
válasz Something_ #31901 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e még péntekenként ludynál hifis tali, ott biztos segítene valaki, egyébként meg szerintem keresd meg kferi usert, neki 80PRS-e van, hátha tud neked segíteni a beállításában.
-
Joe fiú
senior tag
válasz Something_ #31899 üzenetére
Aktívban van most a rendszer, vagy passzív? Nem takar ki belőle nagyon sokat a gyári hely?
Nekem tetszett a magasok hanja, mondjuk én pont nem szeretem ha nagyon éles, mondtam én, hogy össze lehet lőni a mélytartományt, jó rendszer lesz az -
Joe fiú
senior tag
Köszönöm szépen az erősítőt Footy, megérkezett, délután be is kerül, viszont te próbáltad az acoustic compensation kapcsolót, jó, ha be van kapcsolva?
Esetleg ha valaki tud valahol Alpine kétcsatis erősítőt szóljon -
Joe fiú
senior tag
válasz PiciPeti #31869 üzenetére
Legalapabb szubja, csodát ne várj tőle, amit én észrevettem az alap dld-éknél, hogy mindegyiknek hiányos az alsó tartományat..utcai zenélésre jók, de másra..amin meglepődtem, hogy a dupla 25-ös Bandpass Ground zerom mennyire zenei akár egy reflex ládához viszonyítva..
-
Joe fiú
senior tag
válasz Something_ #31812 üzenetére
Nem sértésnek szántam, de tényleg nem ismertem meg, nem láttam még 80PRS-t, a címkét meg nem figyeltem, egyik srácnak dettó ugyanígy nézett ki a Pio fej, és az valami 30e körüli mixtraxos volt, még néztem is, hogy nem úgy volt, hogy 80PRS-t veszel..de akkor ezek szerint az van, csak nem láttam a fától az erdőt..akkor viszont feküdj rá a beállításokra, megéri szenvedni vele
-
Joe fiú
senior tag
válasz kavics325i #31808 üzenetére
Most néztem vissza, hogy az a 80PRS volt, rá nem jöttem volna, azt hittem valami low-cast mixtraxos pio fej....
-
Joe fiú
senior tag
válasz kavics325i #31808 üzenetére
Tényleg elég hülye menüje van annak a pionak..volt már két pio fejem..de egyik sem hasonlít ehhez persze meg lehet szokni azt is, mint minden mást..
-
Joe fiú
senior tag
válasz kavics325i #31806 üzenetére
Ezt most mire?
-
Joe fiú
senior tag
válasz Something_ #31802 üzenetére
Jó lesz úgy a nyomó, még egy kis finomhangolást neki és jó rendszer lesz, a szett is járatódik még úgyis, az erősítő is jó lesz hozzá, ahogy néztem a Beta is elvileg 275W rms terhelhetőséget bír, jó rendszer lesz, csak a fejegység kicsit nehezen kezelhető
SocketA: Akkor nincs más ötletem.
[ Szerkesztve ]
-
Joe fiú
senior tag
Elég lenne a Magnat, mondjuk függ attól is, hogy zárt vagy refi..de ha kevés a hely akkor gondolom zárt..de szvsz..még mindig azt mondom, hogy a leírtak alapján nincs értelme annak amit elképzelsz..zenét hallgatni nem fogsz tudni vele.igazán hangosan nem fog szólni..akkor meg mi értelme? cserében elfoglal elég sok helyet..ha erre jársz még mindig beprólhatod a dupla 25-öst és akkor legalább lesz viszonyítási alapod.
-
Joe fiú
senior tag
Nem értelek..de mindegy..ha még nem hallottad, honnan tudod, hogy tetszik-e..én is dupla 30-as után hallgattam és nem volt hiányérzet..amúgy meghallgatni nem kerül semmibe..de te tudod..én csak segíteni akartam..a déeldétől azért ez komolyabb..tudom mert volt már 4 dld-m
-
Joe fiú
senior tag
válasz SocketA #31768 üzenetére
A ráírt adatok nagy része csak kamuadat, kb. lejtőn hátszéllel effektus ha a csillagok állása is olyan, mivel ugye minden autóban, minden ajtóban eltérőek a körülmények, így senki nem tudja megmondani, hogy nálad milyen lesz a hangszóró frekiátvitele...de szerintem már írtuk, hogy mélyeket nem kell várni egy 13cm-es hangszórótól, amit te hiányolsz az a ~100hz-es tartomány és ennek más oka lehet...bekötés polaritáshelyes?
-
Joe fiú
senior tag
-
Joe fiú
senior tag
Azért vannak érdekes elképzeléseid, hát még az ismerőseidnek akik pár éve benne vannak, nem rossz az a Magnat, de hogy egy duplatekercses DLD-t nem kötnék rá az ezer 100%, nekem a DL12-hez 700W rms kevés volt egy kétcsatis erősítőtől, mindenesetre merész vagy, hogy megpróbálod...az ismerősök azt sem mondták, hogy egy 4csatornás erősítő nem arra lett kifejlesztve, hogy egy batár nagy duplatekercses mély rángassa a táprészét?
-
Joe fiú
senior tag
válasz SocketA #31654 üzenetére
A szigetelés épp a basszushiányon javít némelyest, a problémád pedig az, hogy az első hangszóróid nem képesek értelmes hangnyomást produkálni, így nincs basszusod, a mélyláda nem oldja meg ezt, max. elnyomja a hiányérzetedet..de a te döntésed. Egyébként nehogy azt hidd, hogy ha dupla szett van benn, akkor kétszer hangosabb lesz az egész, nem növekszik lineárisan a hangteljesítmény, alig hallhatóan lesz hangosabb, főleg ha más hangszórók is lesznek benn, akkor cserébe még kusza is lesz az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest