Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Fiat UNO 1.5 IE 1990, már egy ideje idegesít, de tegnap végleg sikerült elrontania a nyugodtságomat. Jönnek az egyre melegebb idők és a kiskocsim is egyre rosszabbul bírja a hőséget. Amíg autóúton/pályán/városon kívül megyek tempósan, addig nincs gond, de amint beérek a városba és lassítok a motor olyan mértékben elkezd melegedni, hogy hihetetlen. A víz hőfok mérője pár perc alatt majdnem háromnegyedre ugrik, a hűtő szinte egyfolytában megy és a hab a tortán: Ha ilyenkor leállok valahol, akkor utána addig nem tudom beindítani (!) míg le nem hűl. Ez alatt azt értem, hogy nem is teker az önindító, elfordítom a kulcsot és semmi. Aztán elkezd hűlni szépen, a tekerés is megindul, de szaggatva...aztán vagy elkapja vagy nem, de igazán jól csak akkor indul pöccre, hogy ha le tudott hűlni kellően. Ezt eltekintve semmi gond a kocsival, megy mint a golyó, megbízható, szeretem, de ez így nem lesz jó, mert ha megállok a városban, akkor nem akarok minden indítás előtt fél órát válni, míg kellő hőfokra hűl a motor, hogy beinduljon.
Mitől lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3050 SFF,i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- FIFA 16 Playstation 4
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest