- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EPS 12V 180 fokos átalakító
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
Remélem nekem (is) hasznos lesz! (Szenty is ebben erősített meg) Meg néztem én már ugyanezeket a tanfolyamokat máskor-máshol, de 5-10-szer ennyiért nem volt "kedvem" a ZsKF-es tandíjam mellett..

Meg azért Te is láttál már ezt-azt, úgyhogy biztos, hogy sok mindenre választ kapnál..
Mindenesetre szívesebben megyek egy ilyen Kurzusra, mert ezzel a hozzáállással valószínűleg valóban a tudás átadása a cél és nem a nyerészkedés..
Ez a közösségi szellem már arra hasonlít, amit még kamasz koromban a C64-es klubok jelentettek számomra..
Aztán remélem ezzel már eljuthatok oda, hogy lesz egy hibátlanul működő prototípus.
Akkor talán tényleg elindulhat az a "lavina", ami a WL500gP megjelenésekor történt, és többen kapnának kedvet a mai szinten már elavult technológiákat használó routerek-ből épített home-szerverek helyett, korszerű-halk-gyors-alacsony fogyasztású és széles alkalmazhatóságú atom alapú rendszerek használatához. Főleg, ha egy jó tutorial segítségével (a hardveres legózással együtt) fél nap alatt "öszelőhetik" maguknak.
Ez a célom!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)