- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
calvin20
üzenetére
feleződik az a sávszélesség, ami a CPU (vagy inkább a rendszer RAM) és a VGA között rendelkezésre áll, valóban. csak ennek a gyakorlatban nemigen van jelentősége, mert nem ez szokott a szűk keresztmetszet lenni. ezért van az, hogy P35-ös lapokkal vígan elvannak emberek, és eszükben sincs cserélni

-
omikron23
senior tag
válasz
calvin20
üzenetére
Nem tudom, én végignyomtam az egészet... Semmi fagyás, csak annyi, hogy a mozgalmasabb jeleneteknél visszaesik kicsit a teljesítmény akár 18 fps-re is...
CrossFire-ben mennyi az FPS???
Én is CF-et szeretnék, de erősen elgondolkodtam rajta, hogy érdemes-e...
Tudnál futtatni egy benchmarkot ilyen beállításokkal???
-
omikron23
senior tag
válasz
calvin20
üzenetére
A parancsikonon jobb klikk, és ott a "cél" mezőbe ki kell egészíteni a .exe után... Nálam így néz ki:
"C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Bin64\Crysis.exe" -devmode
(idézőjelek is kellenek)

Miután átírtad a parancsikont, elindítod a játékot, és miután betöltött, a "0" lenyomására előjön a konzol... Ide írd be azt, hogy map ice
-
wittman
aktív tag
válasz
calvin20
üzenetére
Szia!
Ez a hibajelenség:
A hibajelenség nem véletlenszerűen a videójel megszűnik, stanby-ba kerül a monitor, de még hang van. kb 5-10másodperc múlva a hang is összefossa magát, majd még a hdd dolgozik, majd leáll. Aztán a számítógépben csak a ventik pörögnek és csak a reset segít.
Azt hozzá kell tennem, hogy vannak olyan szerencsések, akinek ez hibajelenség sosem jött elő.
Ezekben a játékokkal jön elő a hiba(már akinek sajnos van): Crysis, Warhead( csak a jeges pályák), a többiek meg írják majd a többit...
Win7 10.12-vel több játékban megszűnt, de sajnos XP-ben 10.12-vel előjött.
Szóval Win7-hez inkább Catalyst 10.12, XP-hez Catalyst 10.10b
Csak hangulatkeltésnek leírom, hogy ARMA 2 Operation Arrowhead win7 x64 futtatva Catalyst 10.12-vel black screen hibát csinál!!! Az érdekes, hogy 10.10e-vel nem volt. Visszaraktam 10.10e-t és megint jó. Mivel nekem a 10.12 viszont kell a Flmaing Cliffs miatt(mert ezzel már nincs black screen hiba) így visszaraktam a 10.12-őt és csak előjön újra az ARMA 2-nél ez a hiba... Vram-ot visszavettem 900MHz-re akkor már jó.
Szoftveresen lehet állítani Vram feszt? Gondolom nem...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
calvin20
üzenetére
Egyszer csak elmegy a kép és azt csinálja a monitorod, mintha nem lenne bekapcsolva a gép.
Nem reagál se, csak a bekapcsológomb hosszan tartott nyomására.
Ne az effektív órajeleket nézd, monitorozd játékok alatt mindkettő órajelét külön-külön GPU-Z-vel és készíts egy screenshotot róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Reklámblokkolók topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G6 Celeron 4205U laptop
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

),és közel azonos a teljesítmény ,persze nem mindig.