- Azonnali alaplapos kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolixyz
tag
Hellosztok, meg lehet oldani valahogy, hogy mikor rákötöm a tv-t a karira akkor 1szerre menjen ki hang a hdmi-n is és közben legyen hang a pc-s hangszóróimon is? Kerestem beállítást de nem igazán találtam
-
rolixyz
tag
Nem, megy normálisan csak felfigyeltem a nagy venti hangra, úgyhogy annál a játéknál mostmár felveszem maxra a ventit mert úgy 90 körül elvan.
HSM: Nincs CPU limit, nem is használja 100%on sem a procit. A WiC viszont fura, mert ilyen 40%-os procihasználat mellett 99%os VGA használat van. Csak ez a game használja ennyire..
-
rolixyz
tag
Normális az, ha a Hd4890 Vapor-X-emnek, ami elvileg nagyon jó hűtésű, a World in Conflict alatt a GPU dióda (MemIO) Everest szerinti értéke felmegy 100-101 fokra? Kézzel kellett beállitanom a CCC-ben 90-95%-os ventit és ugy már csak 90-95 fokig megy fel..
A többi érték ( GPU dióda (DispIO), GPU dióda (árnyaló) olyan 80-90 fok közt van, ez gondolom normális.Egyébként fura mert csak a WiC-ban megy fel ennyire, még GTA IV-ben sem ilyen meleg.
-
rolixyz
tag
OK-OK, Köszönöm a segítséget!
-
rolixyz
tag
Sikerült megoldani a problémát a 2GB-os Vapor-X-el, 8 pin-es csati kellett, azzal tökéletesen indult és megy is.
Az más kérdés hogy fél napomba és kb 8 boltba telt mire sikerült találnom egy helyet, ahol délutánra tudtak keriteni nekem egyet.. Köszönöm Sapphire -
rolixyz
tag
Azért az túlzás, hogy nem kap, mert két 6ost rádugok.. Na mind1 akkor szerzek valahonnan 8ast. Köszi a segítségeket
-
rolixyz
tag
Sziasztok, gyors segítségre lenne szükségem! Most szereltem be a HD4890-et, és látom, hogy egy 6 ill. egy 8 pin-es csatlakozó van rajta, viszont a kártyához csak két 6-os kábelt adtak és a tápomhoz is olyan van. Mikor indítanám a gépet akkor a VGA ventije csak felpörög, majd sipol a bios 1hosszut és 3 rövidet (vga hibát jelent) és semmi sem történik, kép sincs.
Mi lehet a baj? Ugy olvastam, hogy 2 6-os csatival is mennie kéne..
Pls help!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Ukrajnai háború
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest