- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreco1
csendes tag
asus p4p800 e deluxe alaplap. 3.0 Gh intel proci 2x 512 Mb Ram. Na ebbe vettem, egy sapphire HD2600Xt 256 ddr3 AGP kártyát. Kissé ideges vagyok, mert szinte semmivel nem tudok játszani. Directx problémám van. A lényeg, hol van kártya, hol nincs kártya. Hol van directx hol nincs. Pl: Race 07. fut. leállítom, ujra belépnék, azt írja nincs dx9.c eszközöm. Gép ujraindítása után megint jó. 3dmark06 elindul, lefut az első két teszt majd dx hibaüzenettel leáll. Talán egyszer végigment csinált 3800 körüli pontot. Most már kezd idegesíteni. COD4. elindul de amint elindítanám magát a játékot, resetel a gép. CMr Dirth-nél ugyanez. minden beállítás megy gond nélkül, amikor a 3d-be lépnék kidob és ujraidul a gép, minden esetben. Már 98 fajta dx9.c feltettem. ÖTlet? esetleg rossz a kártya?
Felraktam a drivert a 8.1-es hotfix-el. Utána a catalist nem megy fel, azt írja, hogy nem talál kompatibilis eszközt.
sziasztok. -
dreco1
csendes tag
Üdv !
Segítség kellene. vettem egy HD2600 Xt 256 Mb ddr3 (AGP) karit. Saját driverlemezzel telepítés után a gép újraindul, majd a teljes felállás után resetel. Manuálisan az innen kinézettek szerint telepítem a drivert, akkor nem kapcsol ki, de a catalystot telepítvén azt mondja nem talál ati eszközt és kilép. Valami ötlet ?
ASUS P4P800E-Deluxe, 3.0 GHz Intel proci, 1 gb. ram 400 W. táp.
köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest