- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
Aktív témák
-
karib
addikt
Igen, nem gyári, hanem utángyártott kártyáknál valami Part Number v. miafranc eltérhet, ezért a driver nem ismeri fel az egyébként passzoló kártyát. Nekem is voltak gondjaim ilyen kártyák telepítésénél. A lényeg az, hogy a telepítő kicsomagolja az install fájlokat mielőtt orrbavág az üzenettel, ezek után manuálisan telepítheted a kártyát. Saját lemez, add meg a kártyád típusát, oszt kész. Lehet, hogy ugat, hogy nem megfelelő a driver, de müxeni fog.
-
guest
veterán
válasz
zsugabubus #1 üzenetére
Szia
Próbáld meg így,nekem bevált, igaz nem írt ki ilyen dolgokat és engedett telepíteni más kártyát.
1, Gyári legfrissebb driver install és felismeri aminak akarja.
2, A gép újraindítása elött illesztőprogram frissítése és ott kiválasztva a helyes tipus és csak utána újraindítás.
üdv:astraclassic -
aDamker
aktív tag
Egy zsugabubus nevű embert ismertem eddig!!! ;))
Zajcev[NQVD] :O) -
zsugabubus
csendes tag
Vettem egy ATI Radeon 7000 64SD -ramos kártyát és csak a telepítőn lévő drivert fogadja el, xP és win98 alatt ha le akartam cserélni a hivatalos oldal legfrisseb verziójával akkor nem engedte,a hiba amit kiírt ez volt hogy: Ez a meghajtó program nem ehhez a hardverhez jó! VAGY VALAMI HASONLÓ! Namost tuti jó drivert szedtem le mert a hivatalos oldalon találtam! Ha ez segít akkor a rajta lévő memória chippek winbond márkájuak és elvileg ezt nem az ati gyártja,hanem kiadott gyártásról van szó!NAMOST ha valakinek ismerős ez a jelenség, kérném ossza meg velem itt!Köszike
Aktív témák
Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG (27UQ850V) 4K UHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest