Új hozzászólás Aktív témák
-
vmaxter
tag
Sziasztok!
Én két monitort használok olyan módon, hogy az integrált (890GTD) HD4290-es hajtja meg a kisebbik, 17"-os monitoromat, egy PCi-e HD5830-as pedig a nagyobb, 22"-osat. Mind ezidáig tökéletesen működött a dolog, úgy, hogy az alaplaphoz kapott Catalyst-ot (10.2) teszem fel előszőr, majd a VGA-hoz kapott (10.9) Catalyst-ot. A BIOS-ban a VGA-k sorrendje: IGFX-GFXO-GPP-PCI. Így működik jól.
Most viszont szükségessé vált néhány program miatt a Catalyst frissítése. Sajnos azonban az újjab driverekkel nem tudom használni a két monitort. Akár hogy variálom a BIOS-ban a dolgokat, a driverek telepítési sorrendjét, mindig csak az egyik monitoron jön fel a kép.
Nem feltétlenül HCFX a téma, de ebben nem vagyok biztos. Mind az alaplap, mind a VGA támogatja.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Monitor hiba topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest