- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Fri65
csendes tag
Segitséget kérnék egy His Higtech Ati 9600XT videókártya ügyében.Nem tudom mi lehet a baj,de játékoknál és 3d-marktban is furcsa képet csinál.Kis fehér pöttyök,vagy zavaró csíkok jelennek meg a képernyön.mi lehet a baja ?
-
Cargo
aktív tag
Hy nekem másfajta poblémám lenne. Eladtam az Asus 9600xt-met egy srácnak és most irta hogy 1.5 óra játék után megfagynak neki a játékok (swat4 cod). NAh most én nem hiszem hogy a vga hibája mivel nekem 2 napos lanpartyn meg több órás játékok után sem fagyott. Meg akkor mért pont 1.5 óra után fagyna. Azt irja hogy hűtéssel nincs gond 30-35 fokos a proci. Valaki segitsen mitől lehet? Ugyi nem a VGA szaródott be nyugtassatok meg.
-
cassini
csendes tag
Nekem is ez a problémám
ez a leghangosabb a rendszerben
Hol és mennyik kb. ezek az ''alternatív hűtők''?
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
Szedd le a gyári ventit és eszkábálj a heylére akármilyen másikat. Nem kell tökéletesen illeszkednie, a lényeg hogy oda tolja a levegőt ahova kell. Vannak ezek az új Jetart coolerek Bővebben: link, szerintem a legkisebb is bőven elég egy 9600XT-re. Holnap fogom őket felmarkolni, jövő héten megnézem mit tudnak.
-
Lownoise
csendes tag
hali
kezd meghalni a gyáti hűtőm rajta még nincsen 2 hónapos a kártyám és sajna de döglődik a hűtésem szerintem csapágyas lehet és bezsírozni próbáltam de sajna 10 percre jó volt aztán megint mint a turbina búgni kezdett. mit tudnék rátenni mit érdemes tudnátok ajánlani valamit?
thx Roby
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest