- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen videókártyát?
- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
Aktív témák
-
Fri65
csendes tag
Segitséget kérnék egy His Higtech Ati 9600XT videókártya ügyében.Nem tudom mi lehet a baj,de játékoknál és 3d-marktban is furcsa képet csinál.Kis fehér pöttyök,vagy zavaró csíkok jelennek meg a képernyön.mi lehet a baja ?
-
Cargo
aktív tag
Hy nekem másfajta poblémám lenne. Eladtam az Asus 9600xt-met egy srácnak és most irta hogy 1.5 óra játék után megfagynak neki a játékok (swat4 cod). NAh most én nem hiszem hogy a vga hibája mivel nekem 2 napos lanpartyn meg több órás játékok után sem fagyott. Meg akkor mért pont 1.5 óra után fagyna. Azt irja hogy hűtéssel nincs gond 30-35 fokos a proci. Valaki segitsen mitől lehet? Ugyi nem a VGA szaródott be nyugtassatok meg.
-
cassini
csendes tag
Nekem is ez a problémám

ez a leghangosabb a rendszerben
Hol és mennyik kb. ezek az ''alternatív hűtők''?
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
Szedd le a gyári ventit és eszkábálj a heylére akármilyen másikat. Nem kell tökéletesen illeszkednie, a lényeg hogy oda tolja a levegőt ahova kell. Vannak ezek az új Jetart coolerek Bővebben: link, szerintem a legkisebb is bőven elég egy 9600XT-re. Holnap fogom őket felmarkolni, jövő héten megnézem mit tudnak.
-
Lownoise
csendes tag
hali
kezd meghalni a gyáti hűtőm rajta még nincsen 2 hónapos a kártyám és sajna de döglődik a hűtésem szerintem csapágyas lehet és bezsírozni próbáltam de sajna 10 percre jó volt aztán megint mint a turbina búgni kezdett. mit tudnék rátenni mit érdemes tudnátok ajánlani valamit?
thx Roby
Aktív témák
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Star Trek
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- Diablo IV
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

a gépemből
és valami fincsibb halkabbat beleteszek köszi előre is!