- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Mi történik, ha frissítés közben kikapcsolod a PC-t?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Raspberry Pi
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- MILC felhasználók szakmai topikja
- RAID
Aktív témák
-
vargalex
félisten
A 9100-es BIOS-al is próbálkoztam! Én is hasonlóképpen gondolkodtam. De nem megy. Ezt a locked dolgot pedig nem igazán értem. Lehet, hogy ez mindig locked, csak a flashelő unlockolja arra az időre?
-
vargalex
félisten
Hát éppen az a gond, hogy nem! Semmilyen BIOS-t sem! Mindig ugyan az a hibaüzenet. Hozzá kell tennem, hogy már flasheltem pedig 2 8500-öst is, és tökéletesek lettek. Ez az első ilyen! Még én sem találkoztam sehol ezzel a hibával!
-
vargalex
félisten
Hi!
Van egy ATI Radeon 8500LE vid.kártyám, amely gyárilag sajnos 250/240-re volt állítva. A RAM-ok 4 ns-ek, ezért elvileg ezeknek bírniuk kellene a 250MHz-et is. Persze először kipróbáltam Radeonatorral. Tökéletes volt. Gondoltam, hogy a BIOS-ban átírom, hogy ne kelljen külön proggival szórakozni. Le is mentettem a BIOS-t, Radedittel át is írtam, majd bootoltam floppyról. Vissza akartam írni a BIOS-t, de ez a hibaüzenet fogadott flashelés alatt:
Error: timeout: poll rom idle after bulk erase
Próbáltam más BIOS-okat is, de mindig ezt írta! Persze a kártya már nem ad képet, betettem egy PCI-s kártyát mellé, úgy próbálkoztam tovább. Mindig ez az eredmény. Már próbáltam a 9100-es BIOS-t is rátenni. Ugyan az. A kártyát látja a proggi, az infora ki is írja, hogy ID:0, Flash type: ST M25P10... És ami számomra fura: itt az jön, hogy Ser. Bios: locked. Lehet, hogy ezért nem tudja írni?
Mit tegyek? Valakinek valami jó ötlete?
Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mobil flották
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest