Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
KilgoreTrout #174 üzenetére
Nem tudom, hogy befolyásolja -e a lelkünk azt, hogy milyen kinézettel, egészséggel születünk meg. A test az adott, kézzel fogható. A lélek egy másik , magasabb rezgés, / ugye tudjuk, hogy minden tárgynak van rezgése, minél tömörebb annál alacsonyabb / , és csak olyan módon kapcsolódik a testhez, hogy benne van, minden sejtben , de mégsem függ tőle. / talán ezért hallunk olyant, hogy egyes emberek el tudják hagyni a testüket ha ráhangolódnak erre a magasabb rezgésre. / És talán azért vannak szellemek, mert azok a lelkek akiknek a teste meghalt valamiért és még nem tudnak elszakadni a földi léttől, alacsonyabb a rezgésük, és ezért érzékelhetőek az érzékenyebb emberek számára /
Az , hogy az ember a hit vagy az ateizmus nevében mit cselekszik, az az agyának a terméke.
Szerintem a test a sátor, amiben a lélek tudatalatti formában, időlegesen tartózkodik. A külső vagy jelmez az adott szerep függvénye.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest