- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istvan1956
újonc
Az alábbi elérhetőségeken tudok Nektek egy remek asztalost ajánlani, ahol a telefonszáma mellé csatoltam a referencia képeinek az elérhetőségét is.
Keressétek bátran!
Pecsét István
Telefonszám: 06309811988
https://www.facebook.com/remekasztalos/ -
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
Nyíregyháza környékén tud valaki egy jó asztalost?
-
gergyeasztal
újonc
-
Hujikolp
őstag
válasz
gergyeasztal #27 üzenetére
2004-10-24 21:40:59 a hozzászólás időpontja. Valószínűleg már talált.
-
gergyeasztal
újonc
Üdvözletem. Gergye Tamás vagyok asztalos ha még érdeklődik asztalos iránt akkor szivesen felvennèm önnel a kapcsolatot hogy mit is szeretne. Ha referencia munkára lenne kíváncsi akkor tudok önnek 2db konyhát mutatni. Sajnos csak erről a két legutóbbi munkámról készültek képek. Válaszát előre ais köszönöm
-
Agostino
addikt
sziasztok
látom felettem pont munkát keresnek, bár én pesten lakom, ide kellene nekem mesterember. semmi különös feladatra nem kell gondolni: adott egy megmurdelt ikeás szekrény, bútorlapokból. aki járt életében egyszer ikeában tudja mire gondolok. van kettő darab 1 m x 2.3 m-es lapom és kettő darab 1 m x 0.6 m-es lapon. ezeket a lapokat kellene átszabni úgy, hogy a mostani vacak beépített szekrényt gyakorlatilag ezekból a lapokból újragyártsuk. a szekrény nem bonyolult. 2.7 m magas kb fél méter mély és a 0.49 m széles. szerintem az lenne a legegyszerűbb ha egy olyan ügyes asztalos aki itt lakik a nyolcadik kerület környékén és érdekli a munka, kijönne megnézni mi a helyzet, én felvázolnám hogyan akarom az ajtókat és megbeszéljük a részleteket. az árat is egyeztetjük, ha érdekli az illetőt, a régi fa anyagokat elviheti, valamennyi minimális összegért cserébe. mert egyébként jók, csak nekem nem kellenek : )
-
petifex
újonc
Sziasztok!
én asztalos vagyok vas megyében,többnyire mindent elvállalok,vannak referencia munkáim is.
ha valakinek szüksége lenne rám az írjon -
Sirály333
újonc
Sziasztok !
Én asztalosnak tanulok szeptember 17 végzek a suliba. De már dolgozok benne és szeretnék munkát keresni. Referenciám nem sok van sajnos de van 3 db képem :-( ha kellene valakinek asztalos akkor én jelentkeznék nem kérek sok pénzt olcsón dolgozok szeged és vonzás körzetében. Ígérem nem okozok csalódást.
Kérlek ide írjatok nekem siraly.t.l@freemail.hu -
crazyszanyi
csendes tag
Sziasztok.
Ha gyors és ,megbízható asztalost kerestek akkor tudok egy nagyon jót ajánlani.
Gyors határidő,és precíz munka.
Szanyi Balázs:
06309577607 -
AmunRa
senior tag
Na nekem is kellene egy ács és vagy asztalos.
De olyan aki szépen dolgozik.
Egy teraszt kellene felújítani, de nem elkapkodva. Mert most úgy csinálták meg.
Nincs felcsiszolva az oszlop és nem állnak egyenesen teljesen. De nem egyszerű a dolog, mert szeretnénk megerősíteni a teraszt, hasonlóképen, mint bent.
Oszlopcsere és a keresztbemenő gerenda cseréje is esetleg.
20nm lambéria is csere.
Van egy falépcsőm amit össze kellene rakni, pácolni és lakkozni.
És szarul felrakott lambériát újrarakni egy 20nm helységben.
Ott a házikó az aláírásomnál. -
x_o_n
veterán
up,még mindig...
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
A topikot áthelyeztem az állásbörzére. Inkább, mint Fáradt gőz. Bár gondolom amikor megnyílt még nem létezett ez a kategória.
p -
x_o_n
veterán
sziasztok!
én éppen asztalost keresek , ezért gondoltam megkérdezem nincs e valaki aki tud egy megbizható asztalost?
gyorsan kellene és csak pár dolgot kéne késziteni ( 2 kisablak zár nélkül) illetve 3-4 ablakot bepasszitanivalamint egy kis gittelés és egy küszöb magasítás
tudtok nekem segíteni?az elöző asztalos meglépett a pénzelilletve felvette az anyag előleget aztán eltünt...király
-
PrinczA
őstag
Engem is erdekelne egy asztalos, egy kis munkara
-
lorcsi
veterán
DEBRECENBEn Fater asztalos...
...ha kell... -
contacter
csendes tag
Ok! De ha lesz 14-15k -ért bartonod 2500+ - 2800+ körül (nem muszály tungproci legyen, és mint írtam használt is jó) akkor dobj egy mailt.
Pail of the dorset -
TitiRii
senior tag
bár én nem vagyok asztalos
de hobi barkácsolo igen
miről lenne szó?
mit kéne csinálni?
(referencia munkának elég sok mindent tudok mutatni, beépitet szekrény sarok aszatalok ágyak a komplet szoba felszerelésem, hangfalak, még egy galéria is szerepel a listán -
Snoop-y
veterán
Sziasztok ha tudtok jó és megbízható asztalost aki nem a lehúzós kategóriába tartozik akkor ide várnám az infókat.
Üdv: Snoop
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest