Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
liszi70 #26318 üzenetére
Egy vidéki boltban kérdeztem, a hölgy szerint 2 éve egyszer csak megszűnt. Neten rákeresve csak webáruházas hirdetéseket látok az első szórásban, szal akár mág igaz is lehet az állítás.
Mint közben megtudtam egy fényezőboltból, még a klasszikus nitrohigitó is megszűnt, az új már csak a nevében az. Ennek tudja esetleg valaki a milédis "helyettesítőjét"?
szerk:
Az uverapid szerintem elasztikusabb marad, nehezebb becsiszolni. Az epokitt meg mintha túl rideg lenne.epmd:
Ha jól emléxem, te javasoltad jómúltkorában a PUR ragasztót furnérozáshoz. Jelentem bejött, köszi!
Formában hajlítgattam pár tesztet, de a D3-as nem akart megszáradni (persze be volt bugyolálva, nehogy hozzákössön a szerszámhoz). Még kivétel után is meg kellett támogassam, mert totál szétrúgta volna magát, annyira nem húzott a ragasztás 8-10 óra után sem. Pedig gondoltam, a fában lévő levegő elég lesz neki.
Ezzel szemben a PUR fél óra után szilárd lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PlayStation 5
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- OLED TV topic
- eBay
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged