Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
generatoros
tag
válasz
thyeby #40358 üzenetére
A bakhatást én is így gondoltam, mindaddig amig kinem egyenesítette a szalagot a dewalt gépem. Azóta úgy próbálom beállítani, hogy kicsit lelógjanak a fogak. A baj az én esetemben ott kezdődik, hogy nem tudom mennyi a kicsi. Talán 2-3 mm is a túllógatás, amit mostanában igyekszek megfelezni. A hosszabb vágások így is csak nagyon lassú előtolásal sikerülnek. A szalag Boronkaytól van 0.38x13mm, rönk esetében ,80-100cm hossz, kaloda és a vezető használat mellett többé kevésbé sikeres. Egyenlőre a középen futtatást nem merem kipróbálni, de arra ezekután törekedni fogok hogy ne lógjanak le a fogak, mert én is hajlok arra, hogy az egyenes vonaltól való eltérést ez a beállítási tudatlanságom okozza.Arról nem beszélek, hogy a 6mm-es szalagot soha nem mertem feltenni, pedíg időnként szükséges lenne. A másik nagyon érzékeny pontja a beállításnak a kerék dőlése és persze lehet ezt sem gondolom jól, az alsót is szükséges állítani, mintha jobb eredményeket érnék el mióta vele is próbálkozom. Ezek után mondja valaki, hogy a gépeknek nincs lelkük?? Na ezt nem tudom, de az biztos, hogy lehelet finom mozdulatok lehetnek csak eredményesek a beállításnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó, 4G-s, de sokáig bírja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest