- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- SONY LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
válasz mokuska02 #51183 üzenetére
Egyébként nem is várhatom el hogy valaki majd ingyen egy jó rendszert fejleszt rá.
Hidd el, akik "megszálottak" mint ez esetben két ember és van is idejük, akkor addig dolgoznak a patcheken, amíg meg nem csinálják azokat tökéletesre. Ráadásul az Amlogic rendelkezésre bocsátotta a teljes SDK-t és a kernel forrást is. Én is szoftverfejlesztő vagyok, ismerem ezt az érzést, sokszor sokkal jobban motivál pénztől függetlenül egy saját fejlesztés, mint a munkahelyi projektek.
[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
válasz mokuska02 #51195 üzenetére
Én beraktam a mellékelt SD kártyát a htpc-be (mókoltam), bekapcsoltam, azóta teljesértékű medialejátszóként üzemel.
Valamit nagyon elb.szhattam ezek szerint.
Ha nekem kellett volna a megírni a kártyát is, akkor kb. 6 perccel lett volna hosszabb a mókolás (ebben már a google keresés is benne van).[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
blakey
titán
válasz mokuska02 #51195 üzenetére
Ez egy médialejátszós topik, itt szinte senki nem szeretne mókolni. Bekapcsolja és indítja a lejátszót. Én konrétan ezt teszem 2 androidos boxon is, meg egyéb lejátszókon is.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz mokuska02 #51183 üzenetére
Van egy MXIII-am, androiddal nem szabad használni médialejátszásra, 007-es LibreELEC-kel meg jól működik, bármit adtam neki, az összes létező teszfájlt végigtolta hiba nélkül, a rendszer gyors, pontos.
Biztos van valami bug, melyikben nincs, (eddig nem találkoztam)? Médilejátszóként a LibreELEC most már nagyon rendben van, főleg ha folytatják a munkát. Az androidos boxok között meg válogatni kell, nem mindegyik alkalmas médialejátszónak.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz mokuska02 #51179 üzenetére
Vagy rossz boxot választottál, vagy nem megfelelő beállításokkal használtad, vagy a Kodira bíztál mindent, esetleg user error vagy nem telepítetted a LibreELEC-et.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
válasz mokuska02 #51170 üzenetére
Hát nem tudom nekem semmi másra nincs szükségem csak egy megbízható lejátszóra ami egy külső HDD -ről mindent lejátszik, nem kell, 3D. 4K wi-fi egyebek, csak FHD kép HD hang, ennyi. Amit itt ajánlottak az androidos, ezek (220volt) nem ajánlják akkor mi a fene legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest