Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
válasz
mokuska02 #51183 üzenetére
Egyébként nem is várhatom el hogy valaki majd ingyen egy jó rendszert fejleszt rá.
Hidd el, akik "megszálottak" mint ez esetben két ember és van is idejük, akkor addig dolgoznak a patcheken, amíg meg nem csinálják azokat tökéletesre. Ráadásul az Amlogic rendelkezésre bocsátotta a teljes SDK-t és a kernel forrást is. Én is szoftverfejlesztő vagyok, ismerem ezt az érzést, sokszor sokkal jobban motivál pénztől függetlenül egy saját fejlesztés, mint a munkahelyi projektek.
-
-igu-
addikt
válasz
mokuska02 #51195 üzenetére
Én beraktam a mellékelt SD kártyát a htpc-be (mókoltam), bekapcsoltam, azóta teljesértékű medialejátszóként üzemel.
Valamit nagyon elb.szhattam ezek szerint.
Ha nekem kellett volna a megírni a kártyát is, akkor kb. 6 perccel lett volna hosszabb a mókolás (ebben már a google keresés is benne van). -
blakey
titán
válasz
mokuska02 #51183 üzenetére
Van egy MXIII-am, androiddal nem szabad használni médialejátszásra, 007-es LibreELEC-kel meg jól működik, bármit adtam neki, az összes létező teszfájlt végigtolta hiba nélkül, a rendszer gyors, pontos.
Biztos van valami bug, melyikben nincs, (eddig nem találkoztam)? Médilejátszóként a LibreELEC most már nagyon rendben van, főleg ha folytatják a munkát. Az androidos boxok között meg válogatni kell, nem mindegyik alkalmas médialejátszónak. -
törölt tag
válasz
mokuska02 #51170 üzenetére
Hát nem tudom nekem semmi másra nincs szükségem csak egy megbízható lejátszóra ami egy külső HDD -ről mindent lejátszik, nem kell, 3D. 4K wi-fi egyebek, csak FHD kép HD hang, ennyi. Amit itt ajánlottak az androidos, ezek (220volt) nem ajánlják akkor mi a fene legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- 5.0 hangfal szett SVS Ultra Evolution
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest